Hae
Minulta teille

It’s showertime!!

Olin viikonloppuna viettämässä yllärinä järjestettyjä babyshowereita ystävälleni ja olen niin iloinen kun onnistuimme yllätyksessä täydellisesti!

Järjestimme juhlat nyyttärimeiningillä eli jokainen osallistuja leipoi, osti ja askarteli jotain sekä kaikki osallistuivat tietyllä summalla vaippakakun tarpeiden ostamiseen. Yksi meistä kokosi kakun ja siitä tuli aivan ihana! Harmikseni en hoksannut ottaa siitä kuvaa enkä myöskään leipomastani puolukkapiirakasta (aivan kuin kukaan ei olisi sellaista ennen nähnyt, heh).
Tein puolukkapiirakan lisäksi kortin johon kaikki saivat kirjoittaa nimensä sekä pohjan vauvavisaa varten. Viimeisenä mainittua ei löytynyt netistä suomen kielisenä valmiiksi tulostettavaa niin tein sitten itte! Piirsin ihan vaan tussilla vauvan bodyn, skannasin, käänsin sivusuunnan vaakaan ja kirjoitin Wordilla tekstit, copy-paste ja tulostus x 14. Ihanan helppoa. Oiskos se pitänyt laittaa myös tänne tulostettavaksi?


Kortista minulla oli visio, että saisin jollain kivoilla jutuilla siihen babyshower-teeman. Muuta kuin kirjoittamalla. Selailin aluksi Pinterestiä, mutta löysinkin askartelutavaroiden seasta vanhoja nallen muotoisia paljetteja, jotka olen varmaan ostanut 12-vuotiaana, harrastaessani swappailua! Muistaako kukaan kirjeenvaihtoa missä vaihdettiin slamyja, fb:tä, decoja..? Meillä ainakin viikkorahoja ei näkynyt kun ne kaikki meni paksujen kirjeiden postimaksujen maksamiseen ja askarteluhilpentöörien ostamiseen. Oi niitä aikoja! Ja joka päivä odotettiin postin saapumista kuin kuuta nousevaa. En edes muista kuinka monta swappailu- ja kirjeenvaihtoystävää minulla oli, mutta niitä oli monia! Jotkut pysyivät moniakin vuosia, joidenkin kanssa vaihdettiin vain muutamat kirjeet. Harrastetaankohan tätä enää missään määrin?
Aiheesta poikkeamisen jälkeen siis haluaisin vain jatkaa tuota korttivisioni kertomista, että kun en halunnut kirjoittaa korttiin suoraan ”Babyshower”, halusin nuilla nalleilla kuvastaa sitä ”suihkua”. Omasta mielestäni onnistuin ihan kivasti vaikka aluksi epäröin, että menikö kortti vähän överiksi, mutta kai se saa tässä asian yhteydessä vähän mennäkkin? Ihana ällösöpöblingblingvauvakortti! Toivottavasti sain aseteltua nallet niin, että muutkin ymmärtävät ajatukseni. You’ll never know, if you won’t ever try!


Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.