Hae
Minulta teille

Juuri se oikea

Meidän yhteistä taivalta on takana nyt noin puoli vuotta ja tähän aikaan on mahtunut paljon hyvää. Ja ainoastaan vain hyvää.

En ole kertaakaan katunut sitä päivää, kun sanoin Jerelle, että haemme sinut minulle kotiin. Olin harkinnut jo pitkään, että jokin päivä saan kaltaisesi itselleni, mutta en niin pian. Sitten vain tuli se päivä, että entinen petti ja jätti, enkä voinut enää antaa anteeksi. Olenkin monesti miettinyt jälkeenpäin, miksi olin ollut niin sokea ja kestänyt huonoa suhdetta niinkin pitkään. Ja monen erin kanssa! Aina vain yritin rakentaa entiseni kanssa suhdetta uudestaan kasaan, parsimalla häntä kokoon. Vähän aikaa sitä hyvää aina kestikin, kunnes uusi ratkeaminen ja olkapäältäni tippuminen tapahtui.

Sinun ja minun ensikohtaaminen oli rakkautta ensisilmäyksellä ja sitä se on vieläkin. 
Aina kun näen sinut, tunnen suurta kiitollisuutta ja ylpeyttä. 
Kun tuet vasten olkapäätäni, olemme lyömätön pari.
Kukaan ei ole koskaan ennen eikä jälkeen tukeutunut olkaani vasten kuin sinä. Ja minä voin sinussa kantaa kaiken tarvitsemani. Voin luottaa siihen, että sinä todellakin jaksat kantaa antamani taakan etkä koskaan sano ei.

Saan sinulta myös aina kaiken takaisin. Avaudut ja sulkeudut melkein ajatuksen voimalla, niin hyvin meillä menee yksiin.

Jos puhuisit, osaisimme jatkaa toistemme lauseita.
Meillä on kyllä todella hyvä suhde ja toivon, että muutkin pääsisivät joskus kokemaan jotain samanlaista ja ainutlaatuista.

Tunnut hyvältä. Pidämme samoista asioista ja täydennämme toisiamme.

Sinuun säästin, sinut minä sain.
Olet täydellinen, minun oma pieni Calvin.


Calvin Klein MARISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.