Hae
Minulta teille

Puutarhamökillä

Kuinka kauniita paikkoja voikaan olla Oulussa.

Käytiin viettämässä pari viikkoa taaksepäin kaveriporukalla perjantai-iltaa Oulun Äimärautiolla Siirtolapuutarhan mökillä, jonka yksi ystävistäni omistaa. En ollut aikaisemmin päässyt/kerennyt/mitä näitä nyt on käymään tuolla ja olin siis aivan pakahtua siitä ihanuudesta minkälainen paikka tuo pieni mökki tontteineen on.

Ensinnäkin tuo sisäänkäynti mistä pihalle asteltiin oli niin kaunis! En oo tähän päivään mennessä nähnyt tuollaista kaari”ovea” livenä. Ensivaikutelma oli kuin johonkin satumaahan olisi astellut. Eihän tuolta paikasta olisi millään malttanut lähteä enää takaisin ”tavalliseen maailmaan”.


Piha kukki ja loisti vehreydellään. Kyllä siinä silmät ja mieli lepäsi.
Tää ilta oli myös yksi hauskimmista pitkään aikaan! En muista milloin viimeksi olisin nauranut niin paljon kuin tuona iltana.
 Teki hyvää.Mökin omistaja oli valmistanut meille hyvää pikkusuolaista ja makeaa (en tietenkään tajunnut ottaa kuvia ennenkuin kaikki oltiin jo syöty), esimerkiksi nyhtökaurapiirakkaa. Siinä oli muistaakseni nyhtökauran lisäksi ehkis ainakin aurinkokuivattua tomaattia? 
Mutta hyvälle maistui ja, jos haluaa googlettaa ”nyhtökaurapiirakka” niin vastaan tulee kyllä useampi tosi hyvänkuuloinen ja -näköinen resepti. Aion kyllä itsekin tuota kokeilla.
Nyhtökaurapiirakan lisäksi syötiin mansikkaraparperipiirakkaa ja ruisnappeja katkarapusalaatilla sekä juotiin ikeniin imeytyvää sangriaa.


Kaunis kiitos kutsusta, olihan meillä lystiä!
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.