Hae
Minulta teille

KESÄ 2017 | TOP 7Sinne meni taas yksi kesä. 
Minun elämässäni 29.
 Keväällä, kun olen syntynyt.

Ajattelin listata tähän postaukseen menneen kesän kohokohdat. 
Paljon ehti tapahtua lyhyessä ajassa.
Oi, kesä älä taas jätä meitä! Mutta, jos jätät, tulethan taas ens vuonna.

1. Helsingin reissu


Mullahan alkoi kesäloma koulusta jo toukokuun puolessa välissä. Onneksi, koska oltiin jo marraskuussa ostettu ystäväni Nooran kanssa liput Helsinkiin pidennetyksi viikonlopuksi. 
Muistaako kukaan, kuka supertähti oli esiintymässä Suomessa toukokuussa?

No Bruno Mars!
Sinne konserttiinhan mekin oltiin matkalla. 
Samalla 5 päivän reissulla saatiin nauttia upean keikan lisäksi mitä ihanimmasta seurasta, kun nähtiin pitkästä aikaa etelän hetelmäisiä ystäviä.
Tuona aikana meihin upposi paljon ruokaa ja juomaa! Se mistä eniten olen kiitollinen on, että välimatkasta huolimatta meillä löytyy Nooran kanssa aivan huippuja tyyppejä meidän elämistä. KIITOS, OOTTE IHAN PARHAITA IHANAT ! 2. PolttaritHelsingin reissun jälkeen heti seuraavana viikonloppuna juhlittiin rakkaan ystäväni polttareita. Hänen kanssaan ollaan tunnettu teini-ikäisistä asti. 
Sain myös kunnian olla toisena kaasoista järjestämässä näitä bileitä.
Mutkien ja kommellusten kautta, niinkuin kaikissa järjestettävissä juhlissa on, me saatiin järkättyä tuolloin vielä tulevalle morsiammelle oikein hauskat polttarit.
Kävimme tankotanssitunnilla ja syömässä Oulun Pannukakkutalossa, teetätettiin muutama tehtävä morsiammella, käytiin saunomassa ja yökerhossa bailaamassa.

Sain myös olla mukana toisissa polttareissa kesäkuun alussa. Silloinkin oli, mitenkä muutenkaan, kuin älyttömän hauskaa!
Käytiin juoksemassa muunmuassa Väriestejuoksurata eikä värjäyksiltä vältytty. Yhden esteen kohdalla sain melkoisen tällin käsivarteeni värinheittäjältä, mutta eipä tuosta tainnut tulla muistaakseni edes mustelmaa vaikka isku tuntui melko mojovalta.  3. KOIRANPENTUTERAPIAA

Tarviiko tätä edes sen koommin selitellä, miksi nämä pikkuturriaiset pääsivät listaani!??
Ikuisena kaikenkarvaisten ystävänä pääsin hellimään ja pusimaan pieniä karvavauvoja ennenkuin he tulivat luovutusikään ja lähtivät opettelemaan elämää uusiin koteihinsa.4. Häät x 2


Heinäkuu oli rakkauskuukausi! 
Saatiin olla mukana kahdissa ihanissa häissä. 
5. Qstock
Ettei juhliminen heinäkuussa vielä kahdissa häissä olisi riittänyt (tai kesällä yleensä), ostettiin mekin vain muutamaa päivää ennen lippujen loppumista omatkin liput Qstockiin, jota vietetään Oulussa aina heinäkuun viimeinen viikonloppu.

Ja kyllä kannatti.
Esiintyjäkattaus oli ainakin itselle todella mieluinen enkä edes nähnyt kaikkia haluamiani artisteja, koska monet esiintyivät harmillisesti yhtäaikaa. 
Oli sitten vain heitettävä kolikkoa, että kenen keikkaa menen katsomaan.
Päällimmäisenä itselle mieleenpainuvimmat keikat veti Danko Jones, Antti Tuisku, Ida&Kalle, SAARA ja Profeetat.


SEURAAVA KUVA ON K-18 !!!

Yksi hauskimmista ajan vietteistä Qstockissa oli, kun vein joskus ystävältäni saamat ”hieman härskimmät” pelikortit mukanani festareille ja muutaman kerran aikamme kuluksi pelattiin muunmuassa ristiseiskaa ja paskahousua samalla, kun tankattiin aikuisten limonaatia alueen ulkopuolella. Näillä korteilla ei ihan joka tyttö pelailekkaan, haha.
Ja siis nuiden paketissahan lukee ”LOVE CARDS”.6. Kesän yksi hauskimmista illoista


Vietin sen ihan takuulla Äimäraution Siirtolanpuutarhan mökillä aivan huipussa seurassa.
Oli mahtavaa tavata uusia ihmisiä ja mitä mahtavampaa huomata kuinka samalla aaltopituudella me kaikki oltiin heti ja kuinka ihmisiin voi tykästyä niin lyhyessä ajassa.
Tää ilta oli oikeasti yksi hauskimmista, en muista milloin viimeksi ennen tai jälkeen kesällä oisin nauranut niin paljon kuin tuolloin.
Siis kiitos TE ja kiitos, kun sain olla mukana.7. Tärkeä kirjoitus


Elokuussa osallistuin Twerk-tunnille, josta kirjoitin jokin aika sitten postauksen.
Joo, olen varmaan puhunut tästä jo yhden 100 kertaa, mutta tämä kirjoitus on vaan ollut tähän mennessä yksi tärkeimmistä mitä olen saanut aikaiseksi. Se myös keräsi melkein 1000 lukijaa, tarkemmin ottaen 950 kappaletta ja olen jokaisesta enemmän kuin erittäin kiitollinen. 
Hullua ajatella, että minun naamani olisi nähnyt ja ajatuksiani lukenut, niinkin moni ihminen.Kiitoskiitos ja jälleen kiitos !


Tuota yhtä sanaa ei voi koskaan sanoa mielestäni liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.