Hae
Minulta teille

LUSH

Oon keväästä asti käyttänyt muutamaa LUSHin puhdistustuotetta ja haluan nyt kertoa, mitä itse oon tykännyt kyseisistä tuotteista.


Ensimmäisenä haluan esitellä teille JERSEY BOUNCE shampoon johon törmäsin ensimmäistä kertaa muutamalla youtube -videolla. Kävin toukokuussa Helsingissä pidennetyn viikonloppureissun ja samalla kävin ostoksilla Suomen toiseksi ainoassa LUSHin myymälässä Asematunnelissa.
Kyseisellä reissulla matkaani tarttui vain tämä tuote, mutta reissun jälkeen löysin itseni LUSHin verkkokaupasta ja tilasin itselleni vielä muutaman tuotteen lisää testailtavaksi.
Voin sanoa, että olen rakastunut ! 
Tää shampoo on niin ihana. 
Shampoon koostumus on kevyt, siitä löytyvät merisuolakiteet hieroo kivasti päänahkaa ja tuoksu on hennon sitruksinen, ei ollenkaan voimakas. 
Se myös jättää hiukset todella puhtaiksi ja on todella riittoisaa. Ennen koin, että hiukseni eivät olleet kiiltävät, mutta tämän shampoon myötä kiilto on lisääntynyt ja mielestäni suomalaiselle tyypilliset pehmeät ja hennot hiukseni näyttävät paksummilta ja kuohkeammilta.
Ennen pesin hiukseni joka päivä, mutta aloitettuani tämän tuotteen käytön, tukkani ei välttämättä vaadi pesua kuin joka toinen tai kolmas ilta. Riippuu tietenkin, jos olen käyttänyt esimerkiksi hiuslakkaa, haluan kyllä pestä sen hiuksistani pois ennen nukkumaanmenoa. 
Minähän olen siis sellainen ihminen, että jos lähdetään esimerkiksi viikonloppuiltana johonkin kuppilaan riekkumaan ja vaikka tulisin kuinka myöhään kotiin niin mun on pakko päästä suihkuun peseytymään ennen nukkumaan menoa. 
Hyvin, hyvin harvoin olen tähän päivään mennessä mennyt nukkumaan ilman, etten poikkea kylpyhuoneen kautta oli illanvieton jälkeen kello kuinka myöhään tai aikasin tahansa, heh.
Tiedän kyllä, että hiustenpesu on totuttelemiskysymys ja nykypäivänä enemmän ja enemmän ihmiset tekee sitä, että pesukertoja pyritään harventamaan ja harventamaan. Olen itsekin pikkuhiljaa pyrkinyt tähän, mutta en kyllä osaa ajatella, että pesisin hiukseni vain kerran viikossa. Ehkä olen vähän jopa kateellinen niille, joilla tämä toimii, mutta omat hiukseni vaativat kyllä pesua viimeistään 1-2 vuorokauden aikavälillä.
Seuraavana tiensä meille löysi LET THE GOOD TIMES ROLL kuorinta.
Ja kehut vain jatkuvat.
Tässä tuotteessa on käytetty pääasiassa raaka-aineena maissijauhoja ja tää tuntuu iholle hierottuna aivan älyttömän pehmeältä, mutta samalla kuorivalta.
Kuorinta tuoksuu popcornille ja oli myös hauska huomata, että seoksesta löytyy ihan oikeita popcorneja. Ja mitä vielä, seos valmistetaan tuoreena. Pienenä, hyvin pienenä miinuksena siinä on se, että tuotteen käyttäaika on lyhyt, mutta itse ainakin sain käytettyä kaikki parasta ennen -päivämäärään mennessä.
Tämän kuorinnan käytön jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja tuoksuu mielestäni hyvälle. Mikäli siis tykkää popcornin tuoksusta. 
Siiiiiitten, minulla kävi pikku ”töppi” enkä hoksannut kuvata seuraavaa tuotetta kääröineen päivineen, mutta tuollaiselta hennon vaalenpunaiselta palasaippualta se näyttää!
Kyseessä on siis Fresh Farmacy -kasvojenpuhdistustuote, joka on tarkoitettu herkän sekaihon puhdistukseen.
Ja on siihen täydellinen.
Aiemmin käyttämäni syväpuhdistavammat tuotteet ovat todella kuivattaneet entisestään jo valmiiksi pintakuivaa ihoani, mutta tämä palasaippuan näköinen tuote ei sitä tee.
Käytän tätä saippuaa yksinään kasvojen puhdistuksessa silloin, kun minulla ei ole meikkiä. 
Ja se riittää.
Jos taas minulla on ihollani meikkiä, käytän lisäksi toisen luonnonkosmetiikkasarjan kasvovettä. 
Tuotteen tuoksu on todella hento, ei mielestäni tuoksu juuri miltään.


Viimeisenä, muttei vähäisempänä IMPERIALIS kasvovoide. LUSHin nettisivuillakin lukee myyntilauseena – Iholle, joka ei osaa päättää. Niimpä. Sitähän tällainen kuiva sekaiho on.
Tämä on ollut todella hyvä valinta, kun olen ostanut ensimmäisen kerran LUSHilta ja ihoni on selvästi voinut paremmin.
Iho ei todellakaan ole enään niin kuiva eikä minun välttämättä tarvitse käyttää kasvorasvaa edes joka päivä kuten ennen.
Ainoa miinus joka minun täytyy tästä rehellisesti sanoa on haju………vaikka tuote muuten sopii iholleni täydellisesti, haisee se mielestäni todella pahalle.
Kun seuraavan kerran ostan LUSHilta, mietin tarkkaan ostanko jälleen tätä vai kokeilenko jotain toista kuivalle sekaiholle tarkoitettua voidetta.
Siinäpä ne sitten oli ! 

Mikäli siellä ruutujen takas löytyy joku jota LUSH kiinnostaa, klikkaa heidän kotisivuilleen tästä!

Haluaisin ehdottomasti kuulla, mikäli jollain on antaa vinkkejä LUSHin tuotteisiin liittyen ja mikä on toiminut jonkun toisen herkällä ja kuivalla sekaiholla jota myös minun kannattaisi ehkä kokeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *