Hae
Minulta teille

Takkilöytö

Ihmeiden ajat eivät ole ohi ! 

Nimittäin minutkin saatiin vihdoin ja viimein vähän keikistelemään kameran eteen. Nämä ovat ensimmäisiä tällaisia vähän kuin testikuvia, että mites tällaiset jotkin asukuvat välillä toimisivat täällä blogin puolella. Mitäpä aattelette? 
On siis olemassa syy miksi mieluummin vietän aikaa kameran toisella puolella ja se on se, että mää en yhtään osaa toimia mallina kameran edessä, mutta nyt halusin ensimmäisen kerran kokeilla, että josko jonkinsortin valokuvia saataisiin otettua. Olen todella itsekriittinen (vaikkakin kovasti yritän siitä pois) enkä aluksi meinannut löytää yhtään julkaisukelpoista kuvaa, mutta sitte ajattelin, että PHÖH ! Nyt Anu taas pää pois sieltä ***** ja julkaiset vain !
Painotan kuitenkin edelleen, etten ole mikään muotitietoinen, mutta olisi mukava välillä kirjoitella tällaisista kevyemmistäkin aiheista sekä saada lisää harjoitusta tuolla kameran edessä olemisesta kun sen takaa sitä osaamista kuitenkin jo löytyy.
Oon pitkään haaveillut itselleni talvitakiksi teddykarvaista takkia, mutta en ole löytänyt mieluista. Paljon olen nyt kaupoissa nähnyt vain sellaisia teddykarvaisia, bombermallisia talvitakkeja, mutta ne eivät ole olleet minun kropalleni istuvia. Minä kun olen tällainen vartaloltani kasimallinen (lukekaa; leveä ahterinen) ja lyhyt jalkainen niin pitkissä, varsinkin bombermallisissa takeissa on ollut se huono puoli, että vetoketju ei mene takapuolen kohdalta kiinni. Pidän talvitakissa, kun se peittää takapuolen. Sitten joskus sopivan koon löydyttyä takit saattavat monesti olla liian pitkiä ja helposti jo valmiiksi lyhyet jalkani ja paksut pohkeeni näyttävät entisestään paksummilta. Minulle ei myöskään sovi ollenkaan ylisuureksi mitoitetut takit, koska ne tekevät mielestäni itseni helposti ison näköiseksi. Olen myös aprikoinut pitkään haluanko takin vaaleana vaikko mustana. 


Mutta nyt se löytyi !

Mustana, lämpöisenä, teddykarvaisena, kivalla leikkauksella ja juuri sopivan kokoisena. Eikä hintakaan päätä huimannut 5 euron lapullaan. Ostin siis takin yhdeltä Oulun kirpputoreista. Minun kohdallani yläosien koot vaihtelevat 36-40 koon välillä ja tämä takki on kokoa 36. Ehkä sen olisi tarkoitus ollakin hieman ”ylisuuri” ja koon pitäisi olla kohdallani suurempi, mutta tämä kyllä istuu päälleni tällaisenäänkin. Takki on alunperin H&M:n DIVIDED -osastolta. 

Pakko kertoa, että siis tämän takinhan bongasi oikeasti ystäväni ihan kirpparikierroksemme alkuvaiheessa ja huikkasi, että tässä se sun takki nyt on. Minä tyttöhän kokeilin ja ihastuin. Aloin silti arpomaan, että _raskinko_ ostaa takkia vai en. Kuitenkin koppasin takin kainaloon, että mietin ostopäätöstä kirpparikierroksemme ajan. Vähän ennen lähtöä lapsuudenystäväni Jossu soitti, kerroin pulmani, johon Jossu sanoi ne taikasanat;”Ostat ja jos ei tuu käytettyä niin myyt samaan hintaan eteenpäin.” NO SIIS NIIMPÄ! Kiitti kaveri!
Minusta tämän takin kanssa on helppo yhdistää tuollaista hieman söpömpää asustetta kuten myös ”kovempaa”, katutyylistä pipoa ja kaulahuivia.

Kuvissa näkyvät rusettineulepanta ja tuubikaulahuivi ovat äitini neulomia parin talven takaa. Ohjeen pantaan löydät täältä
Tuubikaulahuivi on tehty oikein-nurin neulomisella ja sitten vain ommeltu päät yhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.