Hae
Minulta teille

Kotitekoinen kasvoöljy / miten kasvoilla menee

Tää mun päivityspostaus kasvoöljyn tekemisestä ”hieman venähti”, mutta täällä ollaan ja oon käyttäny tuota miksausta nyt tasan 28 vuorokautta!

Kasvojeni iho on kyllä tykännyt jojobaöljyn antamasta kosteudesta, mutta minulla taisi tulla eukalyptusta himpun verran liikaa tuohon 20 ml nähden. On vähän sellainen kutina, että ihon jäädessä edelleen himpunverran pintakuivaksi johtunee tuosta eukalyptuksesta. Olen siis miettinyt, että seuraavaan satsiin vähentäisin tai jättäisin eukalyptuksen kokonaan pois ja lisäisin jojoban sekaan vain ja ainoastaan frankisensia tai sitten ostaisin kaveriksi jotain muutakin eteeristäöljyä. Pitää käydä vähän tutkailemassa Ruohonjuuren hyllyjä uudestaan, että millaista valikoimaa sattuisi olemaan tarjolla.

Talin tuotanto on kyllä iholta vähentynyt johon siis frankisensi auttaa. Mutta siis sellainen tietynlainen pintakuivuus on edelleen ja olenkin alkanut tekemään niin, että iltaisin laitan kasvoille ainoastaan jojobaa ja aamuisin sitten tuota tekemääni öljymiksausta.

Mielessä on  myös pyörinyt, että seuraavan kerran iholle öljyä ostaessani ostaisin jojoban sijaan arganöljyä. Arganöljy kun kävisi myös silmänympärys ihollekin. Manteliöljyä en uskalla kokeilla manteliallergiani vuoksi.
Lukeeko blogiani kukaan muu omien kosmetiikkamiksereiden tekijä? Minkälaisia miksauksia ja kokemuksia teillä on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.