Hae
Minulta teille

Ihanaa joulu tulee

Kuuntelin ensimmäisen kerran tälle vuotta joululauluja 21.10. Jep, kuuntelinkuuntelin.
(Seuraavan kerran kuuntelin 17.11. ennenkuin Jere tuli kotiin, mutta silloinkin piti laittaa joulumusat pois, koska ne tuovat kuulemma liian aikaisin kuunneltuna mukanaan stressin. Haha.)

Ja  sain ostettua kaikki joululahjatkin jo ennen kuin lokakuu ehti vaihtua marraskuuksi. Jepjep.

Olen myös iloinen, että äitini sai tälle joulua varattua Ukkohallasta mökki, jonne suuntaamme koko minun puolen perheen voimin. Ei olla koskaan aiemmin vietetty joulua missään muualla kuin Jeren tai minun kotimaisemissa (vietetään jokatoinen vuosi jouluja toisen perheen kanssa, ihan tasapuolisuuden nimissä), joten nyt on kutkuttavaa päästä täysin erilaisiin maisemiin mihin on tottunut.

Ukkohallassahan on hyvät mahdollisuudet lasketteluun, mutta  minulla on ollut hieman (eikä niin hiemankaan) ongelmia selkäni kanssa viimeisen vuoden aikana joten en ole varma onko laskettelu minun kohdallani hyvä vai huono juttu. En ole myöskään lasketellut aikoihin jotenjoten…noh, tätäpä ehtii vielä miettiä. Luulen kuitenkin, että laskettelu saattaa olla kohdallani poissuljettu vaihtoehto. Olen siis aikoinaan lautaillut, mutta viime kerrasta taitaa alkaa olla noin 10 vuotta. Ei hitsi, 10 vuotta.
Moni voi ajatella tässä vaiheessa, että no entäs hiihto..MUTTA EI ! Hiihto on mulle henkilökohtaisesti sellainen laji jota en lähde vapaaehtoisesti harrastamaan. Olen vain niin äärettömän kömpelö niiden suksien ja sauvojen kanssa enkä hallitse sitä tekniikkaa ollenkaan. Tämän lajin myötä ei myöskään uskoisi, että minussa on yhtään ”suomalaista sisua”. Äitini mies monesti vitsailee, että ostaa minulle vielä joku kerta sukset lahjaksi, kun siitä lajista niin pidän. 

Haluan kuitenkin käydä Ukkohallasta löytyvässä Saunamaailmassa.  Hieman tutkailtiin Jeren kanssa millaisia saunoja ko paikasta löytyy ja haluan ainakin käydä testaamassa Uralin luolasaunan. Minusta tuo nimi jo kuulostaa siltä, että se on pakko kokea. Saunamaailmasta löytyy myös nettisivujen mukaan allasosasto ulkoporealtoineen.
Mietin myös,  raskisinko varata jotain hierontaa mikäli kyseisestä paikasta sellaisia palveluita löytyy, nettisurffaaminen ei ainakaan tuottanut tulosta. Noh, kuntosalilla käynti ei kuitenkaan maksa kuin 5€ per kerta, JEE! 
Eli vaikka laskettelu todennäköisesti on kohdallani poissuljettu, keksin muutakin tekemistä. Pari kirjaakin ajattelin roudata mukaani mökille sekä ehkä neulontapuikot lankoineen.Oi joulu, tule vaan ! Missä te vietätte joulua? Onko kukaan muu viettänyt lomaa Ukkohallassa sekä vieraillut Saunamaailmassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.