Hae
Minulta teille

Asumietintöjä pikkujouluihin

Joulukuun vaihtuessa pikkujoulukausi vain kiihtyy. Itsellänikin olis parit pippalot tiedossa, mutta en ole vielä oikein päättänyt, mitä puen päälleni. En haluaisi ostaa mitään uutta, koska kaapistani löytyy monta kappaletta vaatteita, joita en ole käyttänyt pitkään aikaan tai sitten vain pari kertaa.
Tästä omasta asukriisistä inspiroituneena päätin kuvata muutaman kivan asukokonaisuuden ja jakaa ne ihan tänne bloginkin puolelle, josko joku muukin saisi inspistä näiden kuvien myötä. Pahoittelen kuvissa näkyvän taustan ryttyisyyttä, tämä laiskimus ei jaksanut silittää taustalakanaa..
Ensimmäisessä asukuvassa on ihana lyhyt pitsimekko jonka olen ostanut Gina Tricolta. Kirkkaat tai mustat sukkahousut menee ihan maun mukaan, mutta mekon lyhykäisyyden huomioon ottaen ei varmaan tekisi haitaksi pukea vielä sukkahousujenkin päälle jotkin pienet minisortsit viuhahdusten estämiseksi. Tähän päälle voi nakata joko istuvamman tai rennomman mustan bleiserin.
Asusteiksi valkkasin iki-ihanan Calvin Klein luottolaukkuni sekä pienet hopeiset riippukorvikset ja hopeahelmikäsikorun jotka olen muistaakseni ostanut H&Mltä.

Toisena (ja ehkä lempparein) asuvaihtoehtona löytyy metallilangasta tehty sininen pitempi toppi jossa selkä on avonainen. Sen kanssa valitsin kiiltävät legginsit. Asusteista, niin laukusta kuin koruistakin, löytyy kultaista ja mustaa. Vaatteet sekä korut on jokainen ostettu H&Mltä, laukku on tilattu Ebaysta.

Kolmannesta asukokonaisuudesta löytyy asusteena äitini vanha Puccinin laukku jostain 80-luvulta, jonka pelastin kierrätykseen menevistä tavaroista. Persikan värinen H&M:n toppi on yksi vaatekaappini lemppareita, rakastan nuita olkaimissa olevia hapsuja ja topin liukuvaa kangasta. Alaosaksi valikoitui Bikbokista keväällä ostetut tekonahkaleggingsit, näitä saa mielestäni aika hyvin ympäri vuoden ostettua ko liikkeestä. Nuo on itselläni käytössä tiiviisti ja ajattelin ehkä käydä ostamassa toiset lähiaikoina. Hinta ei muistaakseni ollut kuin 20 euron luokkaa.
Laukun lisäksi asusteina toimii kullansävyinen kaulaketju. Tässä ketjussa oli muistaakseni joskus jotain höyheniä, mutta ne menivät ruman näköiseksi käytössä joten irroitin ne. 

Essencen huulipuna. Näitä on muutama sävy ollut testissä, niistä myöhemmin. 😉

Neljäs ja viimeinen asu on sellainen, että en tiedä toimisiko tämä itselläni vai ei. Jollain tapaa se kuitenkin näytti kivalta joten ajattelin lisätä nämäkin kuvat tähän kaikesta huolimatta. Toivottavasti joku muu saa tästä vinkkiä!?
Yläosana on toppi, jonka olen muistaakseni ostanut Seppälästä ja minulla on tuollainen mustakin. Nuo ovat sellaisia toppeja, että jos en muuta keksi laittaa päälle niin yleensä sitten laitan jommankumman. Alaosana ihanaihana jakardihame H&Mltä, josta minulla on myös samasta kankaasta oleva mekko jota pidin ystäväni häissä viime kesänä. Asusteena toimii sama Calvinin laukku kuten ensimmäisessäkin asukokonaisuudessa, olkahihna pois otettuna. 
Koruiksi valikoitui mustat riippukorvikset sekä lahjaksi saamani hopea sydänkoru papuketjulla.

Tällaista tällä kertaa, mikä oli teidän lemppari asukokonaisuuksista vai oliko mikään?

Yksi kommentti

  1. Taru kirjoitti:

    Ensimmäinen ja kolmas asu on mun lempparit näistä! <3 Kaikki ovat kyllä nättejä mut noi kaksi tuntuu omimmalta! 🙂 Mulla ei oo tänä vuonna pikkujouluja, joten aattona pitää panostaa asuun enemmän! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.