Hae
Minulta teille

Lahjojen paketoinnit

Kuten olen jo aiemmin kirjoittanut, mehän emme tänä vuonna ostaneet lahjoja muille kuin kummilapsillemme.
Vaikka rakastankin lahjojen ostamista, tekemistä, paketointia sekä varsinkin sitä antamista oli tänä vuonna pakko karsia menoja kahden opiskelijan taloudessa.

Yritän aina pyrkiä siihen, että lahjat ovat käytännöllisiä saajalleen. Tottakai, välillä tulee niin sanotusti hömpöteltyäkin ja hupsuteltua lahjojen kanssa, mutta haluan ennemmin lahjojen olevan toivottuja ja haluttuja saajalleen kuin sitä, etten ole varma tulisiko lahjalle minkäänlaista käyttöä.

3 kummilapsistamme on vielä hyvin pieniä (0-4 v.), joten olen tähän mennessä kysynyt lahjatoiveet heidän vanhemmiltaan. Vähän isompana sitten voi kysellä lahjatoiveita itse saajalta. 

Noh tässä postauksessa ei ole pääpointtina nuiden pakettien sisältö (tietenkään näin joulun alla voi niitä paljastella), vaan vähän erilainen paketointi. Löysin Oulun kauppakeskus Valkeassa sijaitsevasta Tiger of Copenhagenista tuollaisia äääääälyttömän kivoja paperiteippejä jo alkusyksyn aikaan ja silloin jo mietin, että hitsi nuo saattais olla ihan kreisin näköisiä lahjojen paketoinnissa. Minähän olen siis sellainen ihminen, että kun tuonne Tigeriin pääsen niin sieltä todella, TODELLA harvoin lähden tyhjin käsin. Jumitan aina siihen aika hyllyjen alkupäähän jossa on vihkoja, kyniä, tarroja ja muuta askartelutavataa. Veikkaan, että löydän teistä lukijoista myös kanssasisaruksia ?!
Halusin kokeilla kahden erilaisen lahjapaperin kanssa nuita teippejä, jotka mielestäni sopivat niiden kanssa hyvin. Toinen on ihan tuollainen jouluinen, mutta toinen on sitten Ikeasta ostettu vaaleanpunainen tiikeriraitainen. Minusta se ei siltikään haittaa mitään, vaan mielestäni paketeista tuli ihan kivan näköiset. Ei kai joululahjojen aina tarvi olla kääritty jouluaiheiseen paperiin, eihän? Välillä saa kokeilla jotain vähän muutakin.

Käytin siis Tigerin paperinauhan sekä joululahjapaperin lisäksi paketoinnissa tuollaista..hmm, miksihän sitä voisi sanoa…leveämpää punottua narua!?? Sanokaapas joku viisaampi miksi tuota pinkkiä kutsuisitte!? Se on tuollaista paperinarusta tehtyä leveämpää punosta, mutta voisiko sille olla parempaa nimeä. Lisäksi tein nimet dymolla. 

Minusta näistä paketeista tuli ihan hauskan näköisiä ja lasten näköisiä. Yksi lähtee meidän mukaan Ukkohallaan mökille, koska sen saaja on viettämässä kanssamme joulua siellä.


Joko teillä on kaikki lahjat valmiina vai onko vielä lahjoja ostamatta? Vietättekö joulua kotona vai muualla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.