Hae
Minulta teille

JOULUAATTOBINGO

Tein tässä aikani kuluksi meille tänne mökille jotain tekemistä jouluaattoon. Ehkä vähän alkeellinen wordin tekele, mutta minusta silti ihan hauska.
Kaikissa muissa juhlallisuuksissa kuten esimerkiksi häissä, olen törmännyt hääbingoihin ja me käytiin just pelaamassa lasten kanssa karkkibingoa Ukkohallan Saaga ravintolassa, joten miksei näin joulullekin voisi olla oma pelinsä eli Jouluaattobingo! Ideahan on siis sama kuin ihan tavallisessakin bingossa, mutta ruuduista ei löydy bingoemännän huutamia numeroita vaan mahdollisia päivän eli jouluaaton aikana tapahtuvia asioita. Peliporukassahan voi sopia, että katsotaanko kuka ehtii saada ensimmäisenä rivin täyteen tai koko ruudukon.

Minusta tässä on mukavaa tekemistä kaikille lapsille, lapsenmielisille ja aikuisillekin !Mikäli haluat itsekin tämän pelin käyttöösi, napsauta vain kuvaa isommaksi ja valitse tulosta. Palkintojahan voi keksiä mieltymyksensä mukaan, mutta eiköhän hauskan pito, yhteinen tekeminen ja pelaamisen jännitys ole se tärkein.

Oikein ihanaa joulua just sulle !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.