Hae
Minulta teille

Kummilapsiemme joululahjat

Ostimme tänä jouluna lahjat ainoastaan kummilapsillemme ja ajattelin näin jouluaaton jälkeen esitellä, että mitäs tuli ostettua. Kuvan kollaasista puuttuu kuva neulomastani poropiposta, mutta teen siitä erikseen postauksen myöhemmin.

Meillä on aina tavoitteena ostaa tai tehdä lahjat niin, että ne ovat tarpeellisia saajalleen tai niitä on pyydetty erikseen. Välillä lasten lahjoissa varsinkin tämä tarpeellisuus ei aina toteudu, kun tarjolla on vaikka mitä muutakin ihanaa. Mielestäni onnistuimme kuitenkin tänäkin vuonna lahjoissa aivan hyvin ja jokaisesta lahjasta tuli saajansa näköinen. Pari lahjaa oli ihan erikseen toivottuja, parilta sain vastauksen lahjoista kysyessäni, että ihan vaikka halit ja pusutkin vaan käy. Hih, ihana vastaus!

Meillä on Jeren kanssa kummilapsia yhteensä 4, 1 poika ja 3 tyttöä joista 2 on yhteistä.
Ensimmäisenä kollaasista löytyy pussilakanasetti ja näissä oli ajatuksena se, että pikkupimulla on tarkoituksena tulevan vuoden aikana siirtyä pinnasängystä vähän isompien tyttöjen sänkyyn, joten hänen äitinsä toivoi hänelle lakanoita uuteen vuoteeseen. Harmillisesti H&M:n nettisivuilta, josta pussilakanasetti ostettiin, nämä olivat jo loppu enkä saanut parempaa kuvaa. Kyseinen kuva on ostohistoriastani. Lakanat ovat väriltään hennon vaaleanpunaiset, joissa on harmaita tähtikuvioita ja tyynynpäällisessä sekä pussilakanassa on yltiösöpö piparireuna.

Toisena pakettiin pääsi tuo pikkuinen Guns’n’Rosesin t-paita ja ”Mettäset ja tontut” -kirja. Ja nämäkin tulivat tytölle. Kummityttöni ihan ehdoton lemppari on ollut hänen äitinsä kirpparilta ostama ”Mettäset”-kirja joka on samaa sarjaa kuvassa olevan kirjan kanssa. ”Mettäset” kirjasarjaan kuuluu muistaakseni 3 kirjaa. Satuin pitkien etsintöjen jälkeen löytämään tuon kirjan joltain antikvariaatti-nettisivustolta ja se oli heti pakko tilata! Pienenä extrana löysin H&M:n sivuilta mukaan t-paidan. Tytön vanhemmat ovat rockhenkisiä, joten tiedän heidän ainakin pitävän t-paidasta. Eiköhän tyttökin tykkää, jos on yhtään vanhempiinsa tullut. 😉

Kolmannessa paketissa on tuo ihanakuvituksinen ”Hilla ja Liisi” -satukirja. Kirjan mukana on myös CD kuunneltavaksi. Toivon kovasti tämän kirjan olevan mieluinen, sillä tämän nähtyäni minulla tuli heti mieleen 4-vuotias kummityttömme. Kirjan mukaan neuloin poropipon, josta tosiaan teen oman postauksen.

Viimeiseen, muttei vähäisimpään pakettiin laitoin Philipsin kuulokkeet 12-vuotiaalle kummipojalleni. Kuulokkeista tuli ihan oma toiveensa, joten tottakai ne piti ostaa. Näissä on tosi hyvä, kun säätövaraa on reilusti vielä kasvavalle nuorelle.

Millaisia lahjoja teidän kummilapsenne sai?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.