Hae
Minulta teille

Toivon tulevalta vuodelta 20182015 kesän lopusta lähtien oon ollu syystä jos toisesta henkisesti melko loppu. Elämä on niin antanut kuin ottanutkin. Kokoajan on tullut eteen uusia haasteita ja yllätyksiä jotka välillä tuntuu viemän viimeisetkin mehut mennessään. Ja yllätykset valitettavasti on vähän huonommalla viballa maustettu.
Olen tuon vuoden jälkeen joka uusi vuosi toivonut parempaa ja kevyempää tulevaa vuotta vaikka tiedostan, ettei sellaista ole välttämättä tulossa. Haluaisin yhteen asiaan jonkun ratkaisun, toiseen vastauksen, yhteen anteeksipyynnön ja anteeksiannon, yhteen jos toiseen helpotusta. Haluan, haluan, pyydän.

Tänä uutena vuotena en siis tee uuden vuoden lupauksia vaan esitän jälleen toiveita.
Ensi vuodelta toivoisin kovasti jotain kivaa, ehkä jo mahdollisesti koulutustani vastaavaa työtä esimerkiksi jostain projektihankkeesta. Oon jo vuoden vaihteen alla hakenutkin pariin projektiin mukaan, saas nähdä miten tytön käy. Pidetään peukut pystyssä ja varpaat ristissä! Eihän se ota eikä annakkaan, jos ei yritä. Täydellä pokalla hakemuksia vaan lähetelly; ”Hei ! Olen Anu eikä minulla ole vielä työkokemusta kyseisestä työstä vaikka etsittekin sellaista henkilöä jolla olisi, mutta…” Ja pokka pitää. (En siis tietenkään aivan noin ole hakemuksiini tekstiä muotoillut, tämä on pelkkä esimerkki.)

Toivon, että saan jakaa paljon halauksia ja rakkautta rakkailleni. Tarkoitan siis ihan kaikkia läheisiäni, perhettä ja ystäviä. Toivon paljon hyviä ja lämpimiä muistoja tulevalta mahdollisten rankkojen aikojen keskelle, joihin olen yrittänyt valmistautua.

Toivon myös parempaa oloa ja fyysistä paranemista. Mua on vaivanneet selkäkivut noin vuoden verran joista olen yrittänyt kuntoutua. Välillä olen kivuton ja välillä paikkoja särkee. Ei se auta kuin jumpata jumppauksen perään. Täältä pesee! Muistakaahan muutkin pitää itsestänne ja kehostanne huolta. Sinä itse elät kehosi kanssa, ei kukaan muu.

Toivon vain kaiken kaikkiaan hyvää oloa itselle ja jokaiselle. Paljon rakkautta! Onneksi mulla on paljon ihania ja upeita ihmisiä ympärillä jotka tukee ja voimaannuttaa, ja jotka jaksaa uskoa hyvään ja helpompaan vaikka itse ei aina jaksaisi. Ootte sellaisia tsemppareita, KIITOS teille!

Toivon myös kovasti, että tästä minun vielä harrastukseksi kutsuttavasta bloggauksesta voisi tulla ehkä jotain pikkiriikkisen isompaa, vaikka pieni sivutyö! Oon aina rakastanut kirjoittamista. Peruskouluaikoina kirjoitin paljon tarinoita ja välillä olin ihan oikeasti liemessä kirjoitusteni kanssa, koska opettajamme ei meinannut uskoa kirjoituksia omikseni vaan luuli, että olin kopioinut ne joistain lukemistani kirjoista. Jouduin sitten pari kertaa pyytämään vanhemmiltani allekirjoituksen todisteeksi, että tehtävä oli oikeasti kirjoitettu omasta mielikuvitukseni tuotteesta. Saatan ehkä havitella kuuta taivaalta ja osa ehkä ajattelee, etten näillä taidoillani voi koskaan päästä mihinkään tunnettujen blogien listalle, mutta en häpeile unelmoida! ÄLÄ HEI HÄPEILE SINÄKÄÄN!


Lopuksi toivon, että vuosi 2018; 
OLE HYVÄ JA HELLÄ!


Oletteko te tehneet uuden vuoden lupauksia tai niinkuin minun tapauksessani, oletteko laittaneet toiveenne eteenpäin tulevalle vuodelle?

Väsyttää, mutta kyllä se tästä. PRKL !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.