Hae
Minulta teille

Moi

Moi, mitä teille kuuluu?


Mulle kuuluu kiitos ihan hyvää. On ollut aika perusviikko, mutta silti kovin työntäyteinen. Kirjoitin viime viikolla Instagramin puolella julkaisemaani kuvan tekstiin, että mulle on tapahtunut kivoja asioita. Ja hitsi oon niistä innoissani enkä millään malttais olla kertomatta niistä kaikille. Pitää kuitenkin vielä odottaa, kunnes asia on julkinen. Voin kuitenkin paljastaa, että ne liittyy blogiin, jos joku ei vielä arvannut. Muutama ihminen lähipiiristäni on sen jo tehnyt, haha. On myös toinenkin TOSI SIISTI JUTTU meneillään, en tiedä milloin sen aika on astua valoon. Lupaan kertoa kyllä sitten! Jotenki niin jännittävää tempoa auki uusia ovia!
Koulujuttuja on myös rutkasti. Toissapäiväni palautin 12-sivuisen esseen koskien aihetta ”Mielenterveys”, mikä vei aikaa monta iltaa. Jännitän kovasti menikö se siltikään läpi. En tykkää tällaisesta jännityksestä. Meillä on menossa koulussa myös pari muuta kurssia mitkä vaatii paljon työskentelyä vapaa-aikana. Mietityttää kokoajan, että teenhän tarpeeksi. Äh, oon niin itseni piiskaaja kyllä. Ja oon vielä ottanu pari ylimääräistä kurssiakin tälle keväälle joiden tehtäviä teen muiden ohella. Jes! (tähän tulisi nyt emoji, joka nauraa suu auki ja sillä on hikipisara ohtalla) Kyllä välillä harmittaa, että vapaa-aika on kortilla ja sosiaalinen elämä minimissään, mutta onneksi ehdin torstaina käydä moikkaamassa meidän vanhan tyttököörin porukkaa. Olihan ihanaa nähdä kaikkia ja vaihtaa kuulumisia. Kiitti tytöt! Mulla on silti omatunnolla aika monta kyläpaikkaa missä haluaisin mennä käymään ja yritänkin järjestää aikaa parhaani mukaan (ja toimiva auto ois kiva, millä uskaltaa ajaa), mää ikävöin teitä!

Kävin maanantai-iltana jumpalla, josta myöhästyin 5min. Onko kukaan muu käynyt sellaisella jumpalla kuin ”Lavis”? Se on kuin zumbaa, mutta tanssitaan lavatansseja. 

Huomenna, lauantaina, ois tiedossa tutustuminen cross fitiin sekä rakkaan ystävän 30 wee bileet! Tein sinne toivekakun ihanalla Kinuskikissan ohjeella, mutta gluteenittomana! Tuolla se jääkaapissa on jähmettymässä. Tai ainakin yrittää tehdä niin, ny ollaan jännän äärellä! Siitä lisää ensi viikolla! EHKÄ.

Sain myös älyttömän kivan jutun jakaakseni yhteistyössä Shophop.fi:n kanssa! Seuraavan linkin takaa http://shophop.fi/kaupat/zalando-alennuskoodi saat itsellesi käyttöön alekoodin Zalando.fi -sivustolle. Varsinkin keväisin ainakin mulle tulee iso halu ja inspis saada vaatekaappiin jotain uutta ja raikasta ja mikä sen parempaa kuin päästä hyödyntämään shoppailuissaan alekoodia!Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.