Hae
Minulta teille

Positiivisuushaaste vuodelle 2018 || Tammikuu

 
 
Luureissa soi Spotifyn Acoustic Covers -lista. Tammikuun viimeisenä päivänä vuodelta 2018 on ihan hyvä olla. Sain vuoden vaihteessa idean, että haastan itseni keräämään tämän vuoden ajan joka kuukausi yhteen kuukaudessa tapahtuneet positiiviset asiat. Niiden suuruudella tai pienuudella ei ole väliä. Päätin, että positiivinen asia voi olla vaikka tuntemattoman vastaantulijan hymy. Ja nyt on ekan listan vuoro tässä vuoden 2018 positiivisuushaasteessa! Pakko myöntää, että olin aluksi aika pessimistinen ja ajattelin etten saa listaan montaa asiaa, mutta hitsi niitä on tullut paljon! Oli tosi ihana huomata, että ”AINIIN SEKIN JUTTU OLI ! JA SE !” 
 
Ihan kaikkia asioita en nyt tähän postaukseen listaa, koska mukana on tosi henkilökohtaisiakin asioita sekä tästä tulis muuten ihan superpitkä. Siis sehän on hyvä juttu, mutta ehkä ihan kaikki mun asiat ei kiinnosta kaikkia ja harvoin kovin pitkiä postauksia jaksetaan edes lukea. Tai näin olen kuullut, olenko oikeassa? Mutta tässä ois nyt muutama!
 
 
 
TAMMIKUUN POSITIIVISET
 
1. Ensimmäisenä listalle pääsee, kun voitin arvonnasta 4 ilmaislippua jääkiekko-otteluun! Niitä ei ole vielä tullut käytettyä, mutta yritän päästä käyttämään ne ensi kuun aikana.
 
2. Äitini ja hänen miehensä tyhjensivät kaapeistaan ylimääräistä tavaraa, kuten kodintekstiilejä ja laitoin ne äidin puolesta Facebookiin yhteen kirppariryhmään annettavaksi. Pian tulikin yhteydenotto ja vietiin tavarat uudelle omistajalleen. Tuli tosi hyvä mieli, koska ne tulivat tälle henkilölle oikeasti tarpeeseen.
 
3. Sain vihdoin ladattua VSCO:n tietokoneelle sekä puhelimeen!
 
4. Pari ohikulkijaa on tullut kyselemään reittiapua ja, kun olen osannut auttaa on ollut mukava kuulla sana; ”Kiitos”.
 
 
 
 
5. Ystäväni on menossa naimisiin ensi kesänä ja saan ilokseni olla yksi kolmesta kaasosta. Tilattiin meille kaasoille testattavaksi mekkoja Bubbleroomilta enkä malta odottaa ensi lauantaita, kun tiedossa on iiiihanat Häämessut tyttöjen kans ja nuiden mekkojen sovittelua! Iik! Muutenkin, ollaan saatu tosi kivasti suunniteltua häihin ohjelmaa ynnä muuta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!
 
6. Meillä on nyt meneillään koulussa päihdetyön kurssi ja haastattelin ryhmätyöhön erästä ihmistä. Haastattelun jälkeen sain tältä henkilöltä viestin; ”Kiitos voimauttavasta haastattelusta. Tuli hyvä fiilis.”
 
7. Meillä on yläasteelta jäänyt tietty tyttöremmi keiden kanssa pidetään yhteyttä ja nähdään silloin tällöin. Haasteita tuo, kun ei kaikki asuta enää samassa kaupungissa tai edes samassa maassa. Saatiin nyt pitkästä aikaa sovittua yhteistä aikaa osan porukan kanssa ja mitä parasta, kun mukana oli vahvistus Helsingistäkin.
 
8. Pian, hyvin pian, mun Instagram tilille @minultateilleblogi läsähtää ihan eka arvonta! PYSY KUULOLLA! Kerron siitä kyllä sitten täällä bloginkin puolella.
 
 
 
 
Onko kukaan muu tehnyt positiivisuuslistaa? Jos ei, haluan haastaa teidätkin mukaan tähän haasteeseen, vielä kerkeää hyvin mukaan! Listaa voi kerätä joka kuukaudelle oman tai miten nyt itsellä mieli tekee. Tää ainakin on mulle itselle tuonut tosi paljon iloa ja hyvää mieltä, koska aina synkimpinä aikoina en oo muistanut, että elämästä löytyy niitä hyviäkin hetkiä.
 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.