Hae
Minulta teille

Kortti ystävälle

Ystävänpäivä eli 14.2. lähestyy! Minun mielestäni ystävänpäivänä on ihana muistaa rakastaan tai rakasta ystävää jollain pienellä. Mulla on ollut tapana tehdä, antaa ja lähettää ystävänpäiväkortteja sillon tällöin. Ajattelin, että, jos tämä kortin teko onnistuu niin jaan sen tänne bloginkin puolelle. Ja minusta siitä tuli ihan kiva! Jos siis sulla on ollut tarkoituksena tälle vuotta tehdä ystävänpäiväkortteja niin tässä yhdenlainen kortin tekele malliksi. Näitähän voi tehdä vaikka perheen pienempienkin kanssa heidän ystävilleen!
Sain inspiraation meidän kaapista löytyvistä Ikean lahjapapereista. Nuo Ikean lahjapaperit on minun makuuni liian jämäköitä paketointiin, koska ne on vähän paksumpaa lahjapaperia kuin ”normit” kaupassa myytävät, mutta tällaiseen puuhasteluun ihan täydellisiä. Enkä todellakaan moiti nuita Ikean papereita! Ne on mielestäni tosi sieviä ja tulee itsellä kyllä varmasti käytettyä ihan paketoinnissakin, mutta tällaiseenkin puuhasteluun ne sopivat. 

Tarvitset korttia varten  lahjapapereita/kartonkeja/mitä nyt itse keksit käyttää ihan missä väreissä itse haluat, vesivärit, sakset, tusseja sekä liimaa. Ja vaikka joitain kivoja pikkunappeja tai glitteriliimaa! Mielikuvitus on vain rajana.


Käytin itse pohjana tuollaisia Tiger Of Copenhagenista ostamiani diy-postikorttipohjia. Taisivat maksaa ostettaessa 3€ paketti. Nuihin on helppo piirtää ja maalailla (taikka molempia) omia kuvia. Tätä korttia varten mää vähän maalailin valkoista pohjaa vaaleanpunaiseksi ja sutasin siihen keltaistakin. Maalatun korttipohjan kuivuessa piirsin sydämen muotoisen kuvion pahville, leikkasin sen irti ja aloin piirtelemään mallin avulla sydämiä lahjapaperille. HOX! Kannattaa piirtää kuvio paperin nurjalle puolelle niin kynäjäljet ei jää näkymään valmiissa työssä. Piirsin sydämiä molempiin lahjapaperiin 9 kpl ja sitten leikkasin ne irti.

Leikattuani sydämet, taitoin niitä jokaista hiukkasen keskeltä, jotta niistä tulisi vähän kolmiuloitteisemman näköiset korttipohjaan liimatessa.
Asettelin sydämiä ympyrään terävät kärjet vastakkain, alempia sydämiä on 5 ja niiden päällä on 4 sydäntä. Niinkuin kukkasia. Piirsin sitten keskustaan tuollaisia viivoja, niinkuin kukkienkin terälehdissä on. 

Ajattelin aluksi, että laitan keskustaan jotain kivoja nappeja tai glitteriliimaa, mutta löysinkin ilokseni askartelulaatikostani pari tuollaista lokerikkorasiaa! Niistä toisessa oli keskimmäisessä lokerikossa puisia sydämiä ja minusta ne näytti oikein kivalta nuiden kukkasten keskellä joiden terälehdetkin on sydämen muotoisia. Liimailin sitten sydämet molemman kukkasen keskelle emiksi. Lopuksi kirjoitin mustalla tussilla korttiin sanan;”Ystävälle”. 
Mitä ootte mieltä? Minusta tuo on aivan kiva ja yksinkertainen kortti. Vai olisiko allekirjoittaneen syytä mennä jonnekin kurseille oppimaan mitä on oikea askartelu? 😀

Muista ystävää 14.2. ! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.