Hae
Minulta teille

YSTÄVÄNPÄIVÄN ARVONTA

Oletteko kuulleet huulihohteesta nimeltä  Burts Bees!?
Jos ette, niin nyt olette!

Mulla on ilo ilmoittaa, että suoritan yhdessä sistersbeauty.fi luonnonkosmetiikan verkkokaupan kanssa arvonnan Instagramissa, jossa voit voittaa yhden ystäväsi kanssa näitä IHANIA Burt’s Beesin huulihohteita (Burt’s Bees Lip shimmer)
Burt’s Bees on jo vuonna 1984 perustettu amerikkalainen yritys ja nykyään yksi menestyksekkäimmistä luonnonkosmetiikkamerkeistä. 

Huulihohteet, joita nyt arvomme, ovat mehiläisvahasta tehtyjä huulia hoitavia huulirasvoja, joissa on pigmenttiä antamaan huulille kauniin raikkaan värin ja hohteen. Värejä huulihohteista löytyy useita, kuten muun muassa kuvassa näkyvä vaalea Apricot, söpön pinkki Strawberry, syvän punainen Fig sekä useampi muu sävy.
Huulihohteissa on sheavoita sekä antioksidantti-rikkaita hedelmäöljyjä jotka kosteuttavat, ravitsevat ja pehmentävät huulia luonnollisesti ja rakastaen. Piparminttu öljy kihelmöi huulilla kivasti ja saa ne tuntumaan pulleammalta.

Kukapa ei näihin Suomen pakkasiin kaipaa tehokkaasti, mutta hellästi kosteuttavaa  huulien hoitajaa, joka samalla antaa ihanan sävyn ja hohteen huulille? Voin täysin seisoa sanojeni takana ja suositella tätä kaikille! Ihana tuote! 
ARVONTA SUORITETAAN INSTAGRAMISSA JA SEN SÄÄNNÖT OVAT SEURAAVAT:

– seuraa Instagramissa tiliä @sistersbeauty.fi
– seuraa Instagramissa minun tiliä @minultateilleblogi
– tagaa minun tililläni näkyvään samanlaiseen kuvaan kuin tässä postauksessa, 1 ystävä, jonka kanssa haluat voittaa Burt’s Bees Lip Shimmer tuotteita

ARVONTA SUORITETAAN YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ 14.2. klo 21
Voittajat julkistetaan Instagramissa kuvan kommenteissa sekä heihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti!

ONNEA ARVONTAAN!

P.S. Mikäli arpaonni ei suosi, mutta olet kiinnostunut ko tuotteista tai muista luonnonkosmetiikan ihastuttavista laatutuotteista, tutustu  ihmeessä sistersbeauty.fi verkkokauppaan tai käy ostoksilla suoraan myymälässä Turussa osoitteessa; Brahenkatu 9 a, 1 krs, 20100 Turku!

3 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Minulla ei ole instragram tiliä mutta haluaisin kuitenkin osallistua Ystävänpäivä arvontaan. "Ystävän kanssa kulkiessa itse matka on määränpäätä tärkeämpi"
  daamitar66@suomi24.fi

 2. Birgit Bikken pilttuusta kirjoitti:

  Instassa käyty 🙂

 3. Minulta Teille kirjoitti:

  Mahtavaa! Kiitoksia osallistumisesta ja ONNEA ARVONTAAN! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.