Hae
Minulta teille

Boho Green make-up

Moikka ja kivaa torstaita!
 
Eilen toteutettiin ystävänpäivän arvonta Instagramissa ja voittajaksi valikoitui @jennimillamaria ystävänsä kanssa. Onnea voittajalle ja ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!
 
 
Mulle saapui jokin tovi sitten postilla kotiin uusia tuttavuuksia, nimittäin muutama tuote Boho Green Make up -meikkisarjalta. Näitä on kyllä ollut myynnissä jo aika pitkään, mutta kyseinen meikkibrändi oli minulle uusi, kun tämä minun luonnonkosmetiikkataival on edelleen aika alussa. Etsiskelin itselleni meikkejä, joiden pakkaukset olisivat mahdollisimman ekologisia sekä hinta ei olisi päätä huimaava opiskelijan kukkarolle. Ja niin löytyi Boho.
 
Bohoa saa tilattua esimerkiksi Hyvinvoinnin.fi, Ekololta sekä Pur-kaupasta. Myös Ruohonjuuren (verkkokaupassakin!) ja Naturalin kivijalkakaupat myyvät näitä. Omani tilasin Hyvinvoinnintalolta, mutta viime viikolla Oulun Kauppakeskus Valkean Naturalissa käydessäni huomasin kyseistä meikkibrändiä löytyvän sieltä. Mukaan lähti silloin uusi kylmäkynä sekä meikkivoidesivellin, joita olin tullut etsimäänkin. Valitettavasti näitä tuotteita ei näy tämän postauksen kuvissa, mutta! Julkaisen sunnuntaina arkimeikkivideon, jossa käytän kaikkia omistamiani Bohon tuotteita.
 
Boho on ranskalainen merkki, tuotteessa on käytetty paljon luomuraaka-aineta ja merkin kaikilla tuotteilla on Cosmebio sertifikaatti. Tuotesarjaan on suunniteltu ympäristöystävälliset pakkaukset niin pitkälle kuin mahdollista pahvisiksi, muita pakkauksiin käytettäviä materiaaleja on lasi ja saarnipuu. Bohon meikit valmistetaan Italiassa eikä niitä ole testattu eläinkokein. Kun ostat Bohon tuotteita, liikevaihdosta lahjoitetaan 1% ympäristötyötä tekevälle 1% For The Planet -järjestölle. 
 
Etsinnässä mulla oli löytää uusi meikkivoide (vaikka kuinka tykkäänkin Zuiin meikkivoiteesta, en raaskinut ostaa uutta kyseiseltä merkiltä), kiinteä mineraalipuuteri, aurinkopuuteri sekä vihreän sävyinen peitevoide peittämään punakkuutta iholtani. Ja voihanvoihanvoihan kuinka oon rakastunut näihin Bohon tuotteisiin! Ei hitto vie. Lukekaapa lyhyet arvostelut seuraavaksi;
 

 

 
 
 
 
Boho peiteaine Green Tämä vihreä puikko peittää punaisuuden kasvoiltani niiiiin hyvin! Tuote tuntuu riittoisalta ja levittyy meikkivoiteen alle tosi hyvin eikä jää paistamaan sen alta. Mulla punottaa varsinkin poskipäät näin talvella ja tää auttaa tasoittamaan väriä tosi hyvin.
 

 

 

 

 
 
Boho meikkivoide sävyssä Light Beige 02 Riittoisa, riittoisa, riittoisa sekä peittävä, peittävä, peittävä. Ensimmäistä kertaa voidetta käyttäessäni annostelin sitä vahingossa aivan liikaa, ehkä herneen kokoisen palleron verran, kämmenselälleni ja yllätyin tosi positiivisesti, että puolet piti palauttaa takaisin tuubiin (ei ollut kauhean helppoa..). Tää meikkivoide on ehkä mun uus rakas ja pääsee kevyesti ainakin jaetulle ykkössijalle Zuiin meikkivoiteen kanssa ellei jopa mene sen ohitse. Meikkivoiteessa on kevyt koostumus, mutta niiiiin hyvä peittävyys. I love it! Ostin tän sävyn vähän ”sokkona”, mutta sävy on just eikä melkein tehty iholleni. Tykkään itse levittää tätä enemmän meikkivoidesiveltimellä kuin beauty blenderillä, mutta se on tietenkin mielipidekysymys.
 

 

 

 

 

 

 

 

Boho kiinteä mineraalipuuteri sävyssä Light Beige 02 Tää puuteri oli yllättävän pienessä pakkauksessa jota hieman hämmästelin. Ymmärrän kyllä nyt syyn kokoon, koska tämäkin, kuten meikkivoidekin, on todella riittoisaa tavaraa eikä puuteria tarvi ottaa montaa sivellin huiskausta kasvojen ollessa jo hyvin puuteroituneet. Lopputulos on hehkuva, peittävä ja mattainen. Tää pysyy iholla tosi hyvin koko päivän enkä ole kokenut, että sitä tarvitsisi lisätä tai meikkiä korjata arjen keskellä.

 

 

 
 
Boho maapuuteri Terra Cotta sävyssä Terre de Toscane Ihana puuteri kasvojen korostukseen! Antaa tosi kivan hehkun, ei ole ”överi kimaltava” niinkuin jotkut aurinkopuuterit ovat vaan on myös aika mattaisa joka siis sopii täydellisesti, kun tämän lisäksi sipaisen poskipäilleni highlighteria. Tää levittyy ihan älyttömän hyvin eikä jää ”tönköksi” viivaksi iholle. 
 
 
 
 
Siinäpä teille lyhkäiset arvostelut kaikista neljästä tuotteesta! Mää en voi muuta, kuin kehua näitä. Siis kuinka paljon rakastankaan tätä sarjaa jo nyt, ah! Toivottavasti pääsen mahdollisimman pian kokeilemaan myös esimerkiksi, Bohon huulituotteita.
Julkaisen tosiaan sitten sunnuntaina sen arkimeikkivideon. Kellon aikaa en osaa vielä tarkkaan sanoa…tai sanotaanko vaikka klo 12? Joo! Eikös se ole hyvä aika. Eli sunnuntaina 18.2. klo 12 tulee ulos arkimeikkivideo missä käytän muunmuassa näitä Bohon Green Make up tuotteita! Jes! Pääsette näkemään kuinka kivasti nää käytännössä toimii. 
HOX! Mää en oo sitten mikään ”pro-meikkaaja”, ihan tavallinen pulliainen vain!
 
 
Onko kukaan muu ihastunut Bohon tuotteisiin kuin allekirjoittanut?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.