Hae
Minulta teille

5 kuvaa + 5 tarinaa

Koska kuvat ja tarinat niiden takaa on aina mielenkiintoistaa kuultavaa (ainakin allekirjoittaneen mielestä, joka on yltiöutelias luonteeltaan), joten ajattelin tehdä tällaisen postauksen missä avaan viiden vanhemman kuvan taustaa arkistojeni kätköistä. 

Yritin valkata teille nähtäväksi kuvia, joiden taustat muistaisin parhaiten ja joiden takaa löytyisi ehkä enemmän tai vähemmän mielenkiintoisempi tai hauskempi tarina. Katsotaampa, onnistunko säilyttämään teidän mielenkiinnon loppuun saakka!
1.Tämä kuva on otettu muistaakseni vuonna 2003  ihka ensimmäisellä digikamerallani, jonka sain joululahjaksi. Muistan, että mulla oli päällä punainen huppari ja tää tuntui ihan älyttömän siistiltä kuvaidealta ja vitsi olin mielissään, kun opin vielä muokkaamaan kuvan niin, että ruusu oli ainoastaan värillinen. Oi niitä aikoja. Tää kuva muuten tuli toiseksi muistaakseni vuonna 2006, kun olin amiksessa, jossain ammattikoulujen välisessä valokuvauskilpailussa! En vaan kuollaksenikaan muista mikä kilpailun nimi oli tai mikä tän kuvan aihe/nimi oli.


2.Tää kuva on otettu Saksassa alkuvuodesta 2009. Työskentelin siis 2008-2009 au pairina Frankfurtissa. En muista ravintolan nimeä, mutta olin siellä suomalaisen au pair ystäväni ja hänen tätinsä kanssa syömässä ja toi jälkkäri oli USKOMATTOMAN HYVÄÄ (lihoin aupairina ollessa ainakin 10 kiloa….eli saksalainen ruoka(viini) maistui). Kuvassa takanani näkyvä tumma mies kysyi jossain vaiheessa, että mistä maasta meidän seurue oikein on, kun kuulostaa kuin puhuisimme kaikki eri kieltä! Siis me puhuttiin kaikki eri murteella; minä Oulun murteella, ystäväni karjalaisittain ja muistaakseni hänen äitinsä asui Tampereella (?). Mies oli melkoisen ymmällään, että miten voi yksi kieli kuulostaa jokaisen suusta niin eriltä.3.Tämä kuva on mun ihka ekalta hääkuvauskeikalta 2012! Olin kuvaamassa silloisen työkaverini häitä ja hitto vie mua jännitti. En ollut aiemmin kuvannut kuin serkkuni häissä 2009 ja muuten vain omaksi ilokseni. Näiden kuvien muokkaamiseenkin käytin ihan tosi paljon aikaa, koska en meinannut itse olla mihinkään tyytyväinen ja tottakai halusin, että työni lopputulokseen oltaisiin tyytyväisiä.4.Tämäkin kuva on vuodelta 2012 ja otettu Rovaniemellä opiskelijatapahtumassa Poron Kusemassa. Hauskaahan tässä on se, että osallistuin Poron Kusemaan vaikka en itse ollut tuolloin edes minkään amkin opiskelija. Mulla oli päällä kaverini haalarit ja osallistuin menoihin niinkuin kaikki muutkin. Siis olihan meillä hauska ja märkä (vesiselvä) Rollon reissu!


5.


Viimeisin kuva on otettu vuonna 2013, kun olimme kävelemässä Jeren kanssa pientä karhunkierrosta Kuusamossa. Kuvassa näkyy n. 3 kilsaa pienen karhunkierroksen alun jälkeen tullut Myllykoski. Mutta tämän pitemmäs me ei sitten sitä karhunkierrosta päästykkään. Mullahan on jonkin sortin korkean paikan kammo ja tuota ennen oli ollut riippusilta/-siltoja joita pystyi kävelemään useampi ihminen kerrallaan, joten ne ei mua pelottaneet, mutta auta armias, kun tuon Myllykosken jälkeen olisi pitänyt mennä ylittämään joki riippusiltaa pitkin, joka oli melkoisen korkealla ja jota sai kävellä VAIN YKSI IHMINEN kerrallaan! Siis ei! Minähän painoin jarrun pohjaan enkä suostunut lähtemään yksin enää yhdellekkään riippusillalle. Koko tilanne meinasi vähän jopa huvittaa niin Jereä kuin myös itseäni, mutta minkäs peloilles teet. Onneksi ei oltu käymässä Kuusamossa ainoastaan vain karhunkierroksen takia eikä se alunperin kuulunut meidän suunnitelmiin, joten pystyimme siirtämään sen kävelyn jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Kyllä mää vielä joku päivä sen riippusillan yksin ylitän!


Siinäpä oli teille nyt 5 kuvaa ja 5 tarinaa kuvien takaa. Oliko postaus teidän mielestä ollenkaan mielenkiintoinen? Voisitko kuvitella joskus lukevasi toisenlaisen tällaisen postauksen?

Yksi kommentti

  1. Minulta Teille kirjoitti:

    Voi ihana Kati!❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.