Hae
Minulta teille

Positiivisuushaaste vuodelle 2018 || Helmikuu

Ajatelkaapa tätä! Vuotta 2018 on kulunut jo toinen kuukausi ja on siis toisen tämän vuoden positiivisuushaasteeseen kuuluvan postauksen aika! Jos et oo vielä lukenut ensimmäistä positiivisuushaasteen postausta, lue se klikkaamalla tästä!

 

 
En kiellä, etteikö nuita positiivisia asioita ois ollut välillä haastava kerätä, koska mieli menee välillä ylös, alas, ylös, alas. Mutta tästä haasteen toteuttamisesta en oo kuitenkaan saanut mitään muuta kuin tsemppiä aina seuraaviin juttuihin. Vaikka elämän kuinka tuntuis olevan stressaavaa ja välillä kovastikkin surettavan, elämästä löytyy kuitenkin paljon hyvääkin. Mää koen kuitenkin olevani tosi onnekas elämässäni vastoinkäymisistä huolimatta. Täytyy muistaa kiittää jokaisesta eletystä päivästä. Kiitos ei ole kirosana.
 
 
Joten haasteista tsemppeihin ja tsempeistä 
helmikuun positiivisiin! 
 
– Ihan ekana kuun alussa sain töitä! En kylläkään omalta alaltani, mutta silti, TÖITÄ! Työ on keikkaluontoista joka on siis ihan täydellinen juttu nyt koulun ohelle. Toivon silti löytäväni vielä ennen kesää kokopäivätöitä kesäksi ja mielellään omalta alalta, mutta on tääkin jo tosi hyvä juttu.
 
– Ystäväni on menossa naimisiin ensi kesän aikana ja käytiin morsiammen sekä muiden kaasojen kanssa Oulussa ihanilla Häämessuilla sekä löydettiin meille kaikille kaasoille sopivat, samanlaiset mekot, tuleviin häihin! JIPPII!
 
– Osallistuin ensimmäistä kertaa erääseen vertaistukiryhmään ja siis tiiättekö, niissä on vaan jotain taikaa. Kun kuulin tästä tapaamisesta, emmin ja emmin tohdinko mennä, mutta onneksi sain niin ihanat tsempit, että nyt meet! Ja siis huh, kuinka kivoja ja upeita ihmisiä tapasin siellä ja kuinka siellä jutteleminen muiden samassa elämäntilanteessa olevien ja suunnilleen saman ikäisten ihmisten kanssa auttoikaan. Ihan mieletöntä. Suosittelen lämpimästi kaikkien ihmisten kokeilevan vertaistukiryhmää erilaisissa elämäntilanteissa mikäli sellainen osuu kohdalle.
 

– Mun blogin Instagramtilillä @minultateilleblogi oli ihka eka yhteistyöarvonta ystävänpäivänä! Hitto vie olihan se jännittävää!

 

 
– Pääsin testaamaan koulukaverin kautta Crossfitiä Oulun Alppilassa sijaitsevassa Crossfit Roudassa ilmaiseksi (ko paikassa annettiin alkuvuodesta muutamia näytetunteja lauantaisin klo 12 joihin kuka vaan pystyi osallistumaan) ja voi, että mää rakastaisin sitä lajia aivan järkyttävän paljon! Sanoin Jerellekin, että se tykkäis siitä kans aivan takuu varmasti. Tällä hetkellä ei oo mahdollisuutta aloittaa tuota harrastusta, mutta toivottavasti vielä joku päivä ois!
 
– Ollut aivan ihania kohtaamisia; kahvittelua/teehetkiä/keskustelutuokioita vanhojen ja uusien ystävien kanssa, perheenjäsenien kanssa yhteistä ajanviettoa, rentoa smalltalkia kaupan myyjän tai samalla hissillä kulkevan ihmisen kanssa sekä lasken tähän myös pitkät puhelut ystävien kesken ja viestien lähettelyt
 
– Ei sovi myöksään unohtaa, että blogi pääsi mukaan bubblare.fi sivuston blogilistoille! Se on mulle tosi iso juttu!
 

LOPUKSI HELMIKUUSSA ON MYÖS OLLUT IHAN MIELETTÖMÄN KAUNIITA, AURINKOISIA JA KIPRAKOITA PAKKASPÄIVIÄ! OON ALKANUT HUOMATA KEVÄÄN MERKKEJÄ SEKÄ AURINGON LÄMMITTÄVÄN, KUN SEN VALOON JÄÄ SEISOMAAN.

KUINKA KIVA HELMIKUU SULLA OLI ?

 

 
 

4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Ihanan positiivinen postaus ♥ Ja superisti onnea työpaikasta! Keikkatyö varmasti sopii hyvin koulun oheen, ja onhan tässä vielä aikaa hankkia oman alan töitä kesälle 🙂 Tosi kivoja nää tän postauksen kuvat!

  ♥: Linda/Revontulipalo

 2. Minulta Teille kirjoitti:

  KIITOS!!!❤

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Kiitos tästä postauksesta! Vaikka vuosi on alkanut osittain melkoisella matalapaineella, jaksan silti olla onnellinen ja löytää positiivisia asioita ja voimavaroja. Yksi niistä on tä blogi, sen postaukset ja etenkin niiden postausten takana oleva voimakas, ihana nainen ❤ kiitos ��
  Olen puhunut.

 4. Minulta Teille kirjoitti:

  KIITOS <3 Ihana kuulla myös muiden kuulumisia! On myös aika mieletöntä kuulla, että blogillani olisi vaikutusta johonkin henkilöön. Veit sanat suustani ja jalat altani, olen todella häkeltynyt ja otettu kauniista sanoistasi <3 KIITOS <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *