Hae
Minulta teille

Omistettu Kuusamolle

Oululaisilla ja koko Pohjois-Suomen koululaisilla sekä opiskelijoilla on nyt viikko 10 hiihtoloma. Mekin päästiin kivasti ottaan hieman irtiottoa arjesta ja lauantaina mun töiden jälkeen suunnattiin Jeren kans nokat kohti Kuusamoa.
 
 
 
 
Ja on ollu ihanaa ja mukavaa, niin helkkarin mukavaa. Ainoa, mikä mua on jännittäny näin lomalla ollessa ja rentoutuessa on se, ettei tultas kipeiksi. Nyt on ihan järkyttävä influenssa-aalto ollu liikenteessä eikä meistä kumpikaan oo onneks joutunut sairastaan mitään *koputtaa puuta*. Tänä aamuna kylläkin heräsin vähän kurkkukipeenä, toivottavasti tää on vaan jotain aamun karheutta eikä todellakaan merkkiä mistään muusta.
 
Ei olla käyty laskettelemassa, mutta ollaan käyty tosi paljon ulkoileen ja sitten käytiin yks päivä kelkkailemassa vaarojen päällä. Sekä tietty paisteleen makkaraa. Pari kertaa kelkka juuttui hötylumiseen hankeen, huonojen kenkien takia jalkojen upotessa lumeen nilkat vähän kastui, mutta niistäkin selvittiin. Onneksi pakkasta ei ollut kuin kymmenisen astetta ja kevätaurinko lämmitti täydeltä syliltään.
Tarvitseeko ihminen muuta nauttiakseen olostaan? No ei todellakaan tarvitse minun mielestä.  Katsokaa nyt näitä kuvia tässä postauksessa, jotka otin pienellä kelkkaretkellämme. Ai, että!
 
Ollaan myös hoidettu pienen pientä kissanpoikasta josta on ollut niin ikään iloa, mutta onhan se kyllä melkoinen viikarikin. He, jotka seuraavat mua Instagramissa ovat varmastikkin huomanneet feedissä kuvan ja instastoryssa pienet videonpätkät tästä kyseisestä kaverista. Hän on hyvin sosiaalinen kaveri, tälläkin hetkellä mun kirjoittaessa, hakeutui viereeni nukkumaan. Mutta voin vain ennustaa, kunhan hän tuosta herää, että vähän pitää kyllä yrittää saada kiinni jonkun varpaista tai painia nallekaverin kanssa. Sellaisiahan kissanpoikaset on. Ollaan joka aamu herätty Jeren kanssa siihen, että hän köllöttää välissämme kehräämässä, kun oma isäntäväki on lähtenyt töihin. SE KEHRÄYS! ONKO IHANAMPAA ÄÄNTÄ KUIN KEHRÄÄVÄ KISSA.
 
 
 
 

 

 

Kyllä Kuusamossa on vaan aina mukava olla, kun tänne pääsee. Tää on varsinkin Jerelle, mutta myös mulle tärkeä paikka. Täällä on ihmisen hyvä olla. Suosittelen.

Onko teillä jokin rauhanpaikka, missä käytte välillä haukkaamassa happea?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *