Hae
Minulta teille

En ole koskaan

Joskus viime vuoden loppupuolella ainakin Janita Autio ja Arttu teki hauskat ”En ole koskaan” -postaukset niin mää haluan tehä kans! Tää vois olla jopa jatkoa aiemmalle Tätä et tienny minusta x 15 -postaukselle, koska uusia lukijoita on tullut remmiin niin eihän me vielä sillain tunneta! Ja tietääköhän kaikki blogiani lukevat ystävänikaan ihan kaikkea…miten on? 😉

 
 

En ole koskaan matkustanut Euroopan ulkopuolella. Oon käynyt Norjassa (lapsena), Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa ja Turkissa. Mua kiehtois matkustaa Euroopan maiden lisäksi Yhdysvaltoihin, Uuteen Seelantiin sekä Australiaan, koska siellä asuu sukulaisiamme. Aasian maat eivät ole koskaan oikein kiehtoneet, en osaa sano miksi. Mutta määhän oon ton asian suhteen ihan ummikko, joten never say never! Kohta 6 (kuuteen!) vuoteen ei ole ollut mahdollisuutta matkustaa Suomen rajojen ulkopuolelle (mikäli Haaparantaa ei lasketa). Matkakuume on aika korkeella.

 
En ole koskaan kirjoittanut tavakseni päiväkirjaa. Joskus sain lahjaksi päiväkirjan, kirjoitin siihen ehkä muutaman illan ajan ja sitten lopetin, koska pikkuveli rikkoi lukon ja luki mun salaisuudet. Ois ollut kiva olla tuon asian kanssa kauas katseinen ja osata aatella, että niitä juttuja ois sitten vanhempana hauska lukea. Noh, eipä tuota lapsena tajunnut. Eipä paljoa muutakaan.
 
En ole koskaan katsonut yhtäkään Star Wars elokuvaa alusta loppuun.
 
En ole koskaan myöskään katsonut esim. Greyn anatomiaa, mitä varsinkin minun ystäväpiirissäni ihmetellään. 😀 En oo vaan saanut aikaseksi vaikka se kuulostaa tosi hyvältä sarjalta! Oon vaan aika huono sitoutumaan mihinkään esim. ohjelmien katseluaikoihin (ylipäätään tv-ohjelmien katseluun) tai harrastuksiin, jotka tapahtuvat tiettyinä päivinä tiettyyn kellon aikaan.

En ole koskaan hypännyt benjihyppyä. Enkä varmaan enää hyppääkään! Mulla on vähän korkeiden paikkojen kammo. Silti yks kesä (oiskohan ollut 2011?) oltais kaverin kans hypätty tandemhyppy, mutta oltiin muutaman kilon liian painavia yli maximirajan niin se sitten jäi. Varmaan ihan hyvä, Meerillä ois saattanut kuulo lähtä mun huutamisesta.
 
En ole koskaan ajanut moottoripyörää. Isä ois aikoinaan maksanut mulle moottoripyöräkortin, jos oisin halunnut.
 
En ole koskaan käynyt muualla festareilla kuin kotikaupunkini Oulun Qstockissa. Oon liian mukavuudenhaluinen enkä suostu lähtemään festareille telttailemaan enkä oo koskaan raaskinut maksaa hotellissa yöpymisestä, joten ne on sitten jääneet. Ruisrockiin tai Provinssiin ois vielä joskus ihan mahtavaa päästä! 
 
En ole koskaan oppinut viheltämään kunnolla. Ei vaan luonnistu.
 
En ole koskaan asunut 3. kerrosta ylempänä kerrostalossa, vaikka paljon oon muutellutkin. Laskimpa tuossa, että oon tainnut muuttaa, kun ensimmäistä kertaa 16-vuotiaana kotoa lähdin, 12 kertaa. Välillä käynyt kotoa ottamassa vauhtia (esim. ennen Saksaa ja sieltä palatessa), sitten taas pistänyt menoksi.
 
 
Mitä sää et oo koskaan tehnyt ? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.