Hae
Minulta teille

Positiivisuushaaste 2018 || Maaliskuu

Oon vähän jopa järkyttynyt tästä, että TAAS saan olla tekemässä listaa kuukauden positiivisimmasta asioista. Vastahan mää helmikuultakin sen kirjoitin ja nyt jo taas pitäis.
 
Välillä on tuntunut ehkä vähän ironiselta tehdä koko positiivisuushaastetta, koska koen taistelleeni jo pidemmän aikaa jonkinlaista masentuneisuutta vastaan ja aika-ajoin on tuntunut, että elämä antaa  vaan paskaa tarjottimella. Monta aurinkoista päivää on mennyt hukkaan vain sängyssä makaamalla, kun ei kertakaikkiaan jaksa nousta ylös. Mutta tällainen asia kuin pienten positiivisten asioiden kerääminen listaksi auttaa, siksi juuri tätä teen. Listaa taaksepäin lukiessa on tullut olo, että heiii tapahtuihan mulle kuitenkin tuollainenkin kiva juttu! Ja sitä sitten kaiholla hymy korvissa muistelee.
 
Koska huhtikuussa on ollut vielä kylmä, mutta silti aurinko jo lämmittää ja esimerkiksi, ihmisten kodin sisustuksissa alkaa jo näkymään kevään värejä niin ajattelin, että tässä postauksessa meille saa kuvituskuvina luvan toimia meikäläisen lankakori ja sen värikkäät kerät. Alkoi vähän Puuha-Anua mietityttämään, että mitähän mää nuista voisin keksiä tehhä? Ohan nuo niin ihanan raikkaita ja kivoja värejä! Minäki oon yleensä niin mustiinpukeutuva, että pitäiskö nuista vaa jokin värioksennusneule itelle tekaista. Haha, voisi olla melkoisen näköinen. Tulisko teillä ideoita mihin nuita värikkäitä lankoja voisi hyödyntää? Aikalailla seiska veikkaa taitavat melkein jokainen kerä olla paitsi tuo vaalein lila. Siitä en kyllä tiedä.

Ja onkos kuinka moni ottanut osaa tähän vuoden kestävään #positiivisuushaaste2018?! Jos et ole vielä niin mukaan remmiin vaan, tää kyl kannattaa! 

Lähdetäämpäs kattelemaan mitä minun listalta löytyy maaliskuulta;

– Ensinnäkin ne työt joista viime listalla mainitsin, ei oman alan, mutta työt kuitenkin alkoivat heti ensimmäisenä viikonloppuna. Olin promoamassa erään suomalaisen valmisruokayrityksen uutuuksia muutaman kerran kuun aikana ja se oli ihan kivaa hommaa se! Kokoajan etsin silti toukokuun puolesta välistä alkavaksi töitä omalta alaltani.

– Ja kävinhän minä sitten työhaastattelussa myös sellaisessa! Tää tapahtui siis viime torstaina ja toivon, niin TOIVON, että he soittaisivat mulle ensi viikolla ottavansa mut töihin. Hitto vie toivon.

– Useampi minun ystävä on nyt kyllä huhtikuun aikana joutunut oleen mulle kuskina ja tarjonneet autokyydin millon mistä mihinkin ja takaisin. Kiitos te ihanat!

– KUUSAMON REISSU HIIHTOLOMAVIIKOLLA! Siis se rentoutuminen ja se levon määrä. Me ei oikeesti tehty Jeren kanssa tuonne reissuun mitään suunnitelmia tai aikataulua vaan mentiin ja oltiin fiilisten mukaan. Ja nukuttiin aika paljon. Ja oli ihanaa.

– Sain itselleni Henriikka Rönkkösen uuden kirjan ”Bikinirajatapaus”! Jesjesjes!
 
– Ystäväni piti mindfulness-tunnin eräällä Oululaisella kuntosalilla ja kävin osallistumassa tunnille. Olihan sekin tarpeen ja oli ihanaa. Kiitos.
 
– Kävin myös ihka ekassa runo-illassa koskaan. Olihan se tosi mielenkiintoista, mutta toisaalta, ehkä mulla oli väärät kuvitelmat millainen runo-ilta tulisi olemaan. Mua harmitti, kun illassa yks ihminen luki muiden runoja ja niitä sitten arvosteltiin. Kuvittelin jotenkin enemmän meneväni iltaan, missä runoilijat itse lukisivat runojaan ja niitä kuunneltaisiin eikä välttämättä rankattaisi paremmuus järjestykseen…en tiedä saatteko tästä ajatuksesta nyt näin tekstin kautta kiinni, mutta mun kuvitelma illasta ja illan oikea ohjelma eivät harmittavasti kohdanneet. Pitää joskus yrittää uudestaan. No, pizza kyseisessä paikassa oli taivaallista. Ja seurakin oli bueno!
 
– Mulla on nyt kevään aikana useampi englanninkielinen kurssi koulussa ja kursseille osallistuu myös meidän koulun vaihtareita. Syksyllä meillä oli ainoastaan 1 englannin kielinen kurssi ja meitä ryhmiin jakaessa ketään vaihtaria ei omaksi harmikseni sattunut mun kans samaan ryhmään, kun halusin älyttömästi pitkästä aikaa päästä puhumaan englantia toen teolla. No, nyt kevään kursseilla jokaisessa ryhmässäni taitaa olla vähintään 1 vaihtari. Ja vitsit on mukava saada puhua tosissaan kunnolla englantia! Ja kaikki on olleet tosi mukavia, mukava päästä tutustumaan uusiin ihmisiin!

– No tämä blogihan täytti 1 vuoden! Tai, kuten synttäripostauksessa kirjotinkin niin blogihan on ollut pystyssä jo useamman vuoden, mutta eri nimellä jne jne. Jos haluat tietää tarinaa blogin takaa niin klikkaile tuosta violetilla näkyvästä sanasta!

– Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä mut vietiin eilen, maaliskuun viimeisimpänä päivänä, minun lempiartistin Erinin akustiselle keikalle. OO ÄM GEE ja oksat pois aivan älytöntä! Keikan jälkeen poskilla meni vaan viivat kyynelistä, ei ollut mistään poskipunista enää tietoakaan. KIITOS JENNA. Erinin biisit on aina olleet sellaisia, että oon pystynyt omalla tavallani samaistumaan niihin ja välillä tuntuu, kuin osa niistä ois kirjoitettu suoraan myös mun elämästä.

Nyt aletaan sitten elämään 2018 vuoden huhtikuuta ja tänään on aprillipäivä. Oottekos jo päässeet aprillaaman ihmisiä tai aijottekos? Mää oon ollut aina tosi huono koko hommassa, mutta mua on kyllä helppo vedättää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.