Hae
Minulta teille

Söpöt pupusukat kevättalven tuiskuihin

Ystäväni pyysi ennen joulua minua tekemään hänen siskonsa perheelle joululahjaksi pupusukat meilläkotona.fi -sivuston ohjeella. Ajattelin, että on jo aivan liian myöhäistä julkaista näistä sukista postausta, mutta ainakin Oulussa vielä nyt huhtikuun alussa tuiskuttaa lunta, joten miksei? Kun takatalvi pääsee näinkin yllättämään niin ollaampahan varauduttu mitä suloisimmilla varpaiden lämmittäjillä! Nämä on kiva pitää esimerkiksi tennareiden alla jolloin pupukorvat näkyvät hauskasti tai sitten loskassa tarpomisen jälkeen riisua kotona jaloista pois märät sukat ja laittaa söpöt, kuivat ja lämpimät pupusukat tilalle.
Itselläni meinasi aika loppua kesken sukkien tekemisen, koska työn alla oli omiakin käsityöprojekteja muun muassa kummitytölle, joten pienimmät vaaleansiniset pupusukat eivät ole minun käsialaani. Ne eivät olisi millään muuten kerenneet jouluksi ellei ystäväni olisi käyttänyt myös toista käsiparia apuna.
Mutta onhan siinä siis yksi valloittava pupuperhe, eikös!?
Laitan vielä toistamiseen tähän linkin; meilläkotona.fi / SÖPÖIMMÄT PUPUSUKAT IKINÄ jonka kautta pääsette alkuperäiseen ohjeeseen. Sukathan voi tehdä joko itselle, ystävälle, lapselle tai vaikka kummilapselle!

2 kommenttia

  1. Tuija kirjoitti:

    Oi kuinka ihanat! 🙂

  2. Minulta Teille kirjoitti:

    Kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.