Hae
Minulta teille

Stoorin uusi bloggari

Moi moi moi ja moi!

En oikein tiedä mistä aloittaisin, koska pää on aika sekava tällä hetkellä. Jokin aika sitten sähköpostiini tippui viesti, jossa otsikkona luki: ”Hei! Ja tervetuloa Stoori-bloggaajaksi!” SIIS MITÄ!?

Se oli aika mieletöntä. Luin sähköpostin useampaan otteeseen uskomatta näkemääni, koska olin laittanut hakemuksen menemään jo aikoja sitten ajatellen, että pitäähän sitä kaikkia ovia yrittää tempoa, mutta en osannut kuvitellakkaan itselläni olevani vielä mitään mahdollisuuksia päästä mukaan blogiyhteisöön.

Ajattelin, että vaikka mulle on jo kertynyt pikkuisen lukijoita vanhan blogiosoitteen kautta niin kyllä tänne Stoorin puolelle koen velvollisuudekseni esittäytyä uudestaan.

 

 

Nimeni on Anu , olen syntynyt vuonna 1989 toukokuun 5 (viidentenä) päivänä pieneen kylään Oulun lähelle maatilan tytöksi.

Asun nyt Oulussa kahdestaan puolisoni Jeren kanssa ja opiskelen sosiaali- ja terveysalaa OAMKissa.

Rakastan yhtälailla aurinkoisia kiprakoita kevättalven päiviä kuin myös lämpimiä kesän tuulahduksia. Koen rakkaimmiksi harrastuksikseni valokuvaamisen, käsitöiden harrastamisen ja blogini kirjoittamisen. Myös tanssi ja kulttuuri on todella lähellä sydäntä.

Olen todella kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja muodista. Mulla on myös aina jokin käsityö- a.k.a. diy-projekti meneillään. Tai no, millon mikäkin projekti. 😀 Aina, kun opiskelijabudjetti antaa myöten mut voi bongata kirppareilta hamstraamassa erilaisia vaateriepuja, kankaita ja millon mitäkin!

Blogini on lifestyleblogi jossa keskitytään enemmän tai vähemmän juuri kosmetiikka-asioihin, muotiin ja diy-projekteihin. Kirjottelen myös itsestäni, ajatuksistani ja elämästäni rehellisesti. Välillä elämä voi olla ihanaa, joskus se masentaa ja välillä on tasaista, ihan tavallista mukavaa arkea.

Kirjoittelin aiemmin tänä vuonna postauksen ”Tätä et tiennyt minusta x15” sekä ”Millainen bloggaaja olen” joita voi käydä kurkistelemassa, jos mielenkiinto heräsi tietää minusta lisää bloggaajana sekä ihmisenä.

Blogilla on myös facebooksivut: Minulta Teille sekä tottakai Instagram-tili @minultateilleblogi. Kiitos, jos käyt seuraamassa! <3

Toivottavast näen sut seuraamassa mua Facebookissa, Instagramissa sekä lukemassa blogiani ja kommentoimassa postauksiani, jotta voimme keskustella ja jakaa mielipiteitä erilaisista aiheista! Inspiroidaan toinen toisiamme!

 

Nähdään!

10 kommenttia

 1. Reetta kirjoitti:

  Tervetuloa vielä kerran! 🙂

 2. Villasarvikuono kirjoitti:

  OoouMään! Hyvä Anuu ❤

  Niim siistiä! Hirmusesti onneva.

 3. Oili-Maria kirjoitti:

  Täällä toinen ihan uutukainen Stoorilainen, ja yhtä yllättynyt olin tuosta sähköpostista 🙂

 4. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Kiva saada tänne lisää porukkaa 🙂 Tervetuloa!<3

 5. Ansku kirjoitti:

  Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.