Hae
Minulta teille

Avrilin vedenkestävä ripsiväri

Siis tiiättekö kuinka ihanaa on piiiitkästä aikaa julkaista jotain kosmetiikkapostausta! Tai noh, eihän viimeisestä Kokeilussa essencen huulipunat -postauksesta ole kuin reipas kuukausi, mutta se tuntuu itsestä tosi pitkältä ajalta. Harmittaa, että ei ole ollut mahdollisuutta tehdä tiheämpään näitä kosmetiikkapostauksia, mutta toivon siihen jossain vaiheessa tulevan muutosta! Mulla tekis hirveesti mieli päästä kokeileen esim. BOHO:n luomivärejä jossain vaiheessa. Toivotaan, että pian se olisi mahdollista!

 

 

Tässä postauksessa ei nyt kyse ole luomiväreistä, mutta silmämeikkiin paneudutaan silti. Mulla on ollut jo parin kuukauden ajan testissä ensimmäinen vedenkestävä ripsari luonnonkosmetiikan puolelta eli Avrilin vedenkestävä ripsiväri. Löysin tämän ripsarin ystäväni vinkistä, kun tein Arkimeikki -videon helmikuussa. Siinä päivittelin, etten ollut vielä löytänyt mieleistäni ripsaria luonnonkosmetiikan puolelta – aiemmat kokeilemani ripsarit olivat aina olleet todella huonosti pysyviä taikka varisevia. Mun luottoripsari on ollut iät ja ajat ennenkuin olen luonnonkosmetiikkaan edes tutustunut, Lumenen Nordic chic ja tiedättehän, tutusta ja turvallisesta on hankala luopua. Muun muassa tästä johtuen halusin testata tätä Avrilin ripsiväriä kunnollisen ajan ennenkuin lähtisin sitä ohi suuni hehkuttelemaan, koska haluan kertoa käyttämästäni kosmetiikasta ainoastaan rehellisiä mielipiteitä.

 

Vedenkestävää ripsiväriähän on tunnetusti hankala valmistaa luonnonkosmetiikan vaatimukset huomioon ottaen, mutta tässä se NYT ON ja oisinkohan nyt löytänyt sellaisen uuden ihanan luottoripsarin! Tää ripsiväri on mun saamien tietojen mukaan tällä hetkellä ainut vedenkestävä ripsari luonnonkosmetiikan puolelta. Toisin kuin kaikki muut kokeilemani luonnonkosmetiikan sertifikaatin alle kuuluneet ripsivärit, tätä ei tarvitse lisäillä kesken päivän, tämä ei valu pitkin poskia lumi-/vesisateen yllättäessä, pysyy vaikka silmät vuotaa eikä varise! Ja mikä kaikista tärkeintä mainittakoon herkkäsilmäisille ja allergikoille, että ei ärsytä silmiä! Itse olen käynyt yhden ripsarista johtuvan tulehdus-/kutinahelvetin läpi (sekä saanut iho-oireita muista kosmetiikantuotteista) joten tarkkaan valikoin millaista kosmetiikkaa ylipäätään uskallan testata saatika pystyn käyttämään.

 

 

 

 

Tämän merkin ripsiväri levitetään ripsiin kapeakärkisellä harjalla jolla saa tosi helposti siistin ja tasaisen lopputuloksen. Ripsiin tulee ihanasti tuuheutta ja lisää pituutta. Ripsiväristä löytyy myös ripsiä hoitavia raaka-aineita kuten mehiläisvahaa. Ripsiväri suositellaan poistamaan öljypohjaisella silmämeikin puhdistusaineella, jotta meikin pesu olisi mahdollisimman hellävarainen silmille ja ripsille.

Avrilin vedenkestävä ripsiväri on valmistettu Italiassa ja sillä on Ecocert -sertifikaatti joka toimii Euroopassa ja on kansainvälisesti suurin riippumaton sertifiointielin. Ecocert valvoo ja tarkastaa tuotteiden sisällön, raaka-aineet, tuotantoprosessin ja pakkauksen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tuotteita ei testata eläinkokein!

Alla oleva kuva silmästäni on otettu juuri äsken, maanantai-iltana noin klo 20, ja olen laittanut ripsiväriä ripsiin aamulla noin klo 07.15 aikoihin. Tottakai, pientä päivän menoa ripsistä ja silmistä näkee, mutta ripsiväri itsessään ei siis ole karissut tai juurikaan kulunut mihinkään! Yhden kerran päivän aikana vahingossa hieraisin silmiä, kun en muistanut, että olin meikannut aamulla. Eipä sitä siltikään mielestäni tästä juurikaan näe ainakaan ripsivärin kulumisena. Ripset nyt saattavat olla siitä syystä vähän miten sattuvat.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *