Hae
Minulta teille

Positiivisuushaaste 2018 || Huhtikuu

 

Ihanaa toukokuun ensimmäistä päivää! Eilen juhlittiin vappua ja mulla olikin ihka ensimmäinen opiskelijavappu! Oltiin luokkakavereiden kanssa mukana rastisuunnistuksessa ja olihan meillä lystiä! Rastisuunnistuksen jälkeen meidän ilta jatkui luokkakavereiden kans hengailulla, aliaksen pelaamisella ja tietty vähän piti joraamassakin käydä. Tänään Oulussa juhlitaan parhaillaan torilla jääkiekon suomen mestaruutta jota me seurataan Jeren kanssa kotoa käsin IS TV:n kautta. Ajattelin tässä samalla juhlia seuratessa kirjotella joka kuukauteen kuuluvan #positiivisuushaaste2018-postauksen. Ootko sä ottanut osaa tähän haasteeseen? Millaisia positiivisia juttuja sun viime kuukaudelta löytyy?

 

  • Tosi ahdistavan pääsiäisen jälkeen (makasin kirjaimellisesti lauantaista maanantaihin vaan sängyn pohjalla ihan romuna) pakko ensimmäisenä mainita vaan se, että mää oon iloinen siitä, että annoin itselleni luvan ja sain siihen ymmärrystä myös Jereltä käydä jossain kuopassa makaamassa vähän aikaa. Mielialojen vaihtelu on tosi raskasta, mutta mua siinä onneksi auttaa se, että tiedostan itse mistä nämä ahdistuskohtaukset johtuvat. Ystäväni sanoi kerran viisaasti, että itselleen täytyy antaa lupa käydä pohjalla jotta voi jälleen nousta voimakkaampana takaisin.

 

  • Potaukseni ASMR -videoista sai ihan mielettömän määrän lukijoita! Siis kiitoskiitoskiitos! Oli ihan huippua nähdä kuinka paljon aihe ihmisiä kiinnosti. Sain palautetta, että monelle tämä oli ihan uusi juttu sekä moni oli löytänyt itselleen apua näistä videoista.

 

  • Tein myös postauksen Oululaisesta korujmerkistä NunnukaDesignista. Oli aivan älyttömän kiva toteuttaa tällainen postaus yhteistyössä taitavan käsityöläisen sekä samojen arvojen omaavan henkilön kanssa.

 

 

  • TOSI, TOSI, TOSI kiireisen alkuvuoden jälkeen kouluhommatkin ovat pikkuhiljaa alkaneet helpottaa. Toki vielä on 3 viikon työntäyteinen jakso edessä, yksi essee pitäisi saada kirjoitettua ja 5 ryhmätyötä esiteltyä parin tentin lisäksi. Mutta koulumenestys kaikesta kiireestä ja paineista huolimatta on ollut tosi hyvä ja voin jo taputtaa itseäni olkapäähän hyvin tehdystä työstä.

 

  • SAIN KESÄKSI TÖITÄ OMALTA ALALTA! Aloitan 21.5. eli heti seuraavana maanantaina koulun loppumisen jälkeen. Iiiiik! Tää työ tulee olemaan täysin erilaista mitä oon koskaan aiemmin tottunut tekemään ja saas nähdä millainen toimistotyöntekijä tästä entisestä hoitsusta kuoriutuu.

 

  • Viimeisenä, muttei vähäisenä mainittakoon pääsy bloggaamaan STOORI.FI blogiyhteisöön! <3 Onhan tää vaan suuri askel sekä mahdollisuus minulle ja blogilleni. Ja niin mielettömän siistiä! KIITOS! <3

 

Huhtikuusta selvinneenä matka jatkuu kohti toukokuuta. Allekirjoittaneellahan ois synttäritkin lauantaina ja viimeinen vuosi numero 2 alkuisella vuodella alkaa. Ei vitsi. Toukokuuhun kuuluu kuitenkin pääosin koulutöiden saamista päätökseen, kesätöiden aloittamista sekä aurinkoisen kesän odottelua. Toukokuu ole hyvä ja hellä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.