Hae
Minulta teille

Ugh mitkä Leet

Meillä oli tässä taannoin kirpparipöytä viikon verran eräällä Oululaisella kirpparilla ja omien tavaroidemme lisäksi saimme tavaraa myytäväksi Jeren isän varastoista sekä omalta äidiltäni.
Äitini antoi myytäväksi pari kassillista omia vanhoja vaatteitaan jotka hupsista vaan pengoin lävitse ennen kirpparille viemistä toivoen, löytäisinkö vaatteista itselleni mitään kivaa.
 
Mulle on nyt tullut vähän kasari-/ysärifiilis pukeutumisen suhteen ja olen yrittänyt löytää itselleni kirpputoreilta esimerkiksi, vanhaa farkkutakkia. Tiedostan kyllä niiden olevan tällähetkellä muidenkin mieleen, joten silloin tälloin tekemäni etsinnät eivät ole vielä tuottaneet tulosta. Ehkä kesempänä sitten.
Toisena, olen myös yrittänyt etsiä korkeavyötäröisiä kasari-/ysärityylisiä farkkuja. Rakastan pitää ainoastaan korkeavyötäröisiä housuja. Tykkään ostaa Bikbokista 19,95€ hintaisia, korkeavyötäröisiä puuvilla”farkkuja”. Ne on vaan parhaita! Yleensä otan kylläkin vain tutun ja turvallisen mustan värin ja onhan se nyt vähän tylsää, kun vaatekaapin housuhylly on samaa mustaa housua täynnä.
 
Muttamutta! Takaisin äidin vaatekassien penkomiseen! Määhän löysin sieltä aika yberkivatihanat housut! Nimittäin tollaset vanhat korkeat Leen farkut!
 
Noi farkut oli alunperin paljon leveämpi lahkeiset, mutta kavensin niitä useamman sentin polvista alaspäin. Kuvia ottaessa mietin, että pitäsköhän lahkeita kaventaa vielä aavistuksen verran lisää polvien yläpuolelta saakka..hieman ehkä näyttää vielä pussia olevan polvien kohdalla.
Lyhensin lahkeita reilusti enkä ainakaan vielä ommellut niitä siisteiksi. Ei välttämättä tarvitsekaan? Musta on ihan kiva, kun lahkeet näyttää vähän rikkonaisilta.
Näiden Leen farkkujen istuvuus on ihan täydellinen! Vyötärö yltää napaan asti, nää joustaa eli on mukavat istua sekä pitää. Ovat juuri oikean malliset 8-muotoiselle vartalolle.
En siis ole kuin 160 cm pitkä ja vähän pyöreä, ”persjalkainen” tapaus kuten tapani on itseäni kuvailla. Selkäni on pitempi suhteessa jalkoihini ja reisillä/pepulla on kokoa. Välillä tavoistani poiketen yritän etsiä itselleni muita housuja Bikbokin housujen sijaan, mutta etsiessä tuskastuttaa, kun löydän kivat farkut niin yleensä farkut joko kiristää viimeistään reisien/pepun kohdalta ja, kun otat isomman koon, ne ovatkin isot vyötäröltä.
 
Siksi oon enemmän kuin iloinen, että löysin tällaiset aarteet! Nyt vaatekaapistani löytyy housuhyllyltä muutakin kuin ainoastaan yhtä ja samaa housua! Ja nää ei oo täysin mustat vaan räikeen harmaat! HAHAHA ;D
 
Toisen roska, toisen aarre. Kiitti äiti!

 

2 kommenttia

  1. Hr kirjoitti:

    Yess on muuten seksikkäät farkut

  2. Hy kirjoitti:

    Yess on sexyt farkut sulle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.