Hae
Minulta teille

Minä ja mun tatuoinnit || OSA 2

Moikka ja ihanaa toukokuun torstaita! Oulussa aurinko on hellinyt meitä koko viikon ja tälläkin hetkellä istun parvekkeella aamuauringosta nauttien. Toivottavasti muuallakin Suomessa saatte nauttia yhtä ihanasta säästä.

 

2. osa ”Minä ja mun tatuoinnit” -postaussarjasta

 

Nämä tatuoinnit ovat sellaisia, että jotkut ovat laskeneet ne erikseen ja jotkut yhdessä. Minä miellän nämä yhdeksi ja ainoaksi tatuoinniksi, koska olen ottanut kaikki yhtäaikaa tatuointituolissa istuessani.

Nämä on tämmösiä tähtiä korvan takana. Muistaakseni oli syksy ja vuosi 2009, kun nämä otin. Eli näistäkin on jo jonkin verran aikaa.

Oikealla puolella mulla on 2 tähteä ja vasemmalla puolella 3. Ja kyllä, näette oikein, mulla on myös joku epämääräinen ympyrä tuolla vasemman korvan rustossa.

Tuo on tatuointi, jota kadun. Olen miettinyt sen poistoa, mutta noinkin pienen tatutoinnin poistaminen maksaa useamman sata euroa. En ole vielä koskaan käynyt kysymässä voisiko sen peittää jotenkin, mutta vielä joku päivä se ei ole tuossa. Joko korvassa ei ole ollenkaan tatuointia tai se on peitetty jollain vähän järkevämmällä esimerkiksi, vaikka tähdellä. Miksi, OI MIKSI, en ottanut tuonne rustoon ihan alunperin  myös tähteä!?

Onnekseni en näe/ajattele sitä päivittäin eikä se häiritse minua niin, ettenkö voisi pitää esimerkiksi hiuksiani auki. Joskus vaan tulee pieniä probleemia, kun en haluaisi sen näkyvän esimerkiksi jossain juhlassa kiinni olevan kampauksen alta. Ei se nyt vaan ole enää omasta mielestäni kovin upea.

Avatakseni tatuointeja, kaksi tähteä oikealla puolella korvani takana merkitsevät minulle äitiä ja isää. Isi isompana, äiti pienempänä tähtenä. Toisella puolella, vasemman korvan takana, on tähdet kolmelle veljelleni. Isompi vanhimmalle, keskimmäinen toiseksi vanhimmalle, pienin nuorimmalle. Ja sitten tuo pahamaineinen ympyrä. Se symboloi härkää eli omaa horoskooppimerkkiäni. MUTTA, kun suurin osa ihmisistä on luullut, että se on pirun pää. Siitä on sitten heitetty vitsiä, että; ”Äiti ja isä toisella puolella, veljet toisella ja itse piru ylimpänä!” Eikä siinä mitään, ei mua todellakaan toi vitsi haittaa, mutta onhan tuo vaan niin sysiruma ja vähän jo epäselvä haalistumisesta sekä musteiden leviämisestä. Eikä loppupeleissä ole ollenkaan yhtenevä tähtitatuointien kanssa. JOKO SANOIN, ETTÄ OLISI PITÄNYT VAAN OTTAA SE TÄHTI TUONNEKIN.

Oisko kellään ehdottaa, mitä mun kannattais ton rustotatuoinnin kans tehdä? Onko teillä tatuointeja joita kadutte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.