Hae
Minulta teille

Minä ja mun tatuoinnit || OSA 3

Mää ja mun tatuoinnit osa kolome!

Niinkuin Oululaiset ruukaa sanua.

Tää viimeinen tatuointi on otettu alkuvuonna 2011. Kovin paljoa en valitettavasti pysty tämän takaa löytyvää tarinaa avaamaan, mutta kuten näette, siinä lukee ”Veljeni”. Se on osoitettu jokaiselle kolmelle veljestäni, mutta on alunperin muisto yhdestä heistä. Tää tatuointi kuvastaa iloa, rakkautta, surua ja ikävää samassa paketissa. Ja kyllä, toivoisin ettei minulla olisi tätä tatuointia ainakaan sen alkuperäisen tarinan takia.

Tämä tatuointi oli mulle heti se, minkä halusin. Ainoa mitä tämän kohdalla mietin, otanko tatuoinnin suomen kielisenä vaiko esimerkiksi englanniksi. Etsin myös vaihtoehtoja muilla kielillä, mutta etsintäni loppui lyhyeen, kun eteeni tuli italian kielinen sana ”fratelli” – joka tarkoittaa siis veljeä. Mutta, kun Oulussa on sen niminen pizzeria ja se muistuttaa minua ainoastaan siitä! Joten kyllä, suomenkielinen sana oli loppupeleissä yksi, ainoa ja paras vaihtoehto.

 

Tatuoin ”Veljeni” sanan vasempaan käteeni, jotta se olisi samalla puolen missä sydänkin on.

 

Olen monesti miettinyt, että otanko tämän kaveriksi jotain esimerkiksi lintuja tai höyheniä. Onhan käsi vähän tyhjän näköinen, mutta en ole ollut vielä valmis. Tai en vaan tiedä mitä siihen loppupeleissä haluaisin. Enkä ole edes varma haluanko koskaan vasempaan käteeni mitään muuta kuin tuon kyseisen tekstin. En vaan tiedä. On se täydellinen minulle noinkin.

Kiitos sinulle, joka jaksoit lukea yhden, kaksi tai jokaisen mun tatuoinnin tarinan! Nämä oli ihan mukava kirjoittaa vaikkakin tämä viimeisin oli vaikein enkä selvinnyt ilman ikävän kyyneliä. En ollut vielä edes kirjoittanut näihin postauksiin tekstejä valmiiksi, kun olin jo ottanut kuvat ja mietin, että haluanko sittenkään julkaista koko postaussarjaa, koska viimeisimmän kanssa mennään tosi raskaille vesille eikä asia kosketa ainoastaan minua.

 
 
 

Millaisia tatuointitarinoita teillä on?

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.