Hae
Minulta teille

Positiivisuushaaste || Toukokuu 2018

 

Joka kuukauden viimeinen postaus eli menneen kuun positiivisten asioiden kerääminen yhteen nippuun!

 

Toukokuu oli mulla melkoinen ’hulinakuukausi’. Koulun osalta tenttejä oli aikamoinen määrä ja niiden lisäksi 5 eri valmiiksi saatavaa ryhmätyötä, jokainen vähän eri porukan kanssa. Suoritin siis vuoden sisällä noin 1,5 vuoden opinnot ja aika ällikällä oon lyöty suoriutumisestani itsekin ottaen huomioon elämän muut mausteet siihen päälle.

Koulu loppui torstaina 17.5. ja heti seuraavana maanantaina mun piti suunnata nenä kohti uutta ja ihmeellistä kesätyöpaikkaa. En tiedä haluanko paljastaa, missä oikein tulevan kesäni vietän, mutta sanottakoon, että on ihan erilaista työtä mitä olen ennen tehnyt. Tämäkin on kyllä asiakastyötä, mutta ei lähelläkään hoitotyötä. Varmasti tosi ärsyttävää, kun en voi vain suoraan sanoa mistä paikasta on kyse, mutta nyt tällä hetkellä ainakin tuntuu siltä etten ehkä halua paljastaa liikaa. Katsotaan, josko kesän lopussa sitten, ehkä. Joku on saattanut jo arvatakin.

Toukokuuhun kuului myös ihania voimauttavia viestejä ja yhteydenottoja rakkailta ystäviltä, jotka asuvat kauempana eikä olla niin paljoa oltu tekemisissä lähiaikoina. Osittain yhteydenotto johtui postauksestani ”29 vuotias – vielä tulee se päivä, kun on helpompi hengittää”, koska ystäväni osasi rivien välistä lukea mikä mieltä painaa ja tiesi, mitä kaikkea elämässäni on meneillään. Sellaisia ne hyvät ystävät on, että ei paljoa sanoja tarvita niin tietävät jo mistä on kyse! Kyseinen asia tuli julkiseksi viime viikolla yhdessä paikallisessa sanomalehdessä – mikäli kiinnostaa tietää yksi asia elämästäni lisää, avaa TÄMÄ LINKKI. Tuon takaa löytyy vastaus. Vaikka aihe on raskas, olen silti erittäin kiitollinen mahdollisuudesta jakaa asian julki. Tiedän Suomessa olevan paljon perheitä elämässä samanlaista elämäntilannetta. Älkää jääkö yksin, te ette ole yksin!

 

Sydän avattuna kesäkuu on tervetullut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.