Hae
Minulta teille

Uusi tuote meikkipussissa: Mossa BB-voide

Moikka ja hyvvää kesäkuun ekkaa maanantaita!

 

Te, jotka näitte Mun arkimeikki -videon aiemmin tänä vuonna, varmaan muistatte kuinka vannoin Bohon meikkivoiteen nimeen. Olen kyllä käyttänyt meikkivoidetta koko alkuvuoden, mutta kevään tullessa ja päivien lämmetessä se alkoi tuntumaan iholla liian paksulta ja varsinkin kesää ajatellen. En todellakaan tahdo tehdä kesällä meikkipohjaa kovinkaan paksulla meikkivoiteella saatika ollenkaan.

Mulla on aiemmin synteettisen kosmetiikan puolelta ollut käytössä monen kesän ajan kevyt BB-voide. Viime kesänä oli ensimmäinen kerta, kun en tätä kyseistä BB-voidetta ostanut, koska meikkasin kesän aikana todella vähän. Tähän vaikutti mm. työni yövuorolaisena.

Mutta tänä vuonna, kun teen töitä ainoastaan virka-aikana ajattelin, että olisi kiva kokeilla jotain uutta BB-voidetta luonnonkosmetiikan puolelta ja sekin, kun työ tänä kesänä on niin erilaista eikä hoitotyötä, onhan se kiva ulkonäköön vähän panostaakin erilailla. Suosin kylläkin aurinkoisina kesäpäivinä mahdollisimman naturelia lookia ja usein en tee ollenkaan meikkipohjaa, mutta, kun Suomen kesästä et voi koskaan ennustaa onko se aurinkoinen ja lämmin vaiko kylmä ja vähä luminen sateinen. Täytyy siis olla varautunut.

 

 

Bongasin Hyvinvoinnin.fi -sivustolta Mossan Skin Perfector sävyttävän BB-voiteen, joka oli suhteellisen edullinen muihin voiteisiin verrattuna. Sen tuotearviot sekä tuotteen kuvaus tekivät vaikutuksen. Tuotekuvauksessa sanotaan voiteen sopivan kaikille ihotyypeille, poistavan iholta liiallisen kiillon, häivyttävän juonteita ja tasoittavan ihon sävyä. Voide sisältää hyaluronihappoa, joka mm. tasoittaa ihoa ja häivyttää ryppyjä joita kyllä huomaa jo näistäkin kasvoista.

Mossan tuotteet ovat ECOCERT-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mitä pidän itse yhtenä tärkeänä ominaisuutena luonnonkosmetiikkaa ostaessani  ja jokainen tuote sisältää marjojen vitamiinipitoisia uutteita! Esimerkiksi tässä kyseisessä BB-voiteessa on käytetty ruusunmarjaa, joka sisältää esimerkiksi: A-vitamiinia sekä omega-6 rasvahappoa (linolihappo) ja omega-9 rasvahappoa (oleiinihappo) , jotka molemmat on tärkeitä ihon hyvinvoinnin ylläpitäjiä ja kosteuttajia. Muun muassa omega-9 rasvahapon ansiosta ruusunmarja vaikuttaa ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen ja sopii loistavasti ikääntyvän ihon lisäksi erityisesti kuivalle iholle (couperosa, atopia, akne).

 

 

Nyt muutaman viikon ajan voidetta käytettyäni oon ihan rakastunut! Tää on oikeasti todella hyvä BB-voide – raikas ja kevyesti sävyttävä. Voiteessa on hento kukkainen tuoksu, mutta ei liian voimakas. Tuntuu, kuin iholla ei olisi ollenkaan meikkipohjaa, vaikka peiliin katsoessa kuitenkin huomaa eron! Voide peittää yllättävän hyvin mm. punaisuutta ja mahdolliset näpyt kasvoilla.

Eli mikäli sinä etsit itsellesi vielä hyvää BB-voidetta, otappa tästä koppi ja tilaa tuote testiin! En voi muuta kuin suositella.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.