Hae
Minulta teille

Afterwork with YO ZEN

Bongasin viime viikolla Facebookissa tapahtuman, joka järjestettiin viime perjantaina ja josta mulle tuli heti fiilis; ”Tuonne on päästävä!”

Kyseessä oli YO ZEN afterwork shopping missä pääsi vierailemaan ja shoppailemaan kyseisen yrityksen studiolla. Ja mainittakoon, että tämähän yritys studioineen on kotoisin ja sijaitsee kotikaupungissani Oulussa.

 

 

Onko YO ZEN -brändi ja tarina sen takaa sulle jo entuudestaan tuttu?

Mikäli ei, saanen kertoa teille mistä on kyse:

 

YO ZENen tarinan ensimmäiset luvut kirjoitettiin sattumalta tammikuisena pakkaspäivänä vuonna 2010. Arkkitehteina työskentelevät Paula ja Kate huomasivat työpaikkansa ikkunasta yksinäisen joutsenen vaeltamassa hyisellä Oulujoella. Ystävät päättivät huolehtia loukkaantuneesta joutsenesta ja ruokkia tätä talven yli. Kevään koittaessa joutsen vahvistui ja kohosi eräänä aurinkoisena aamuna lentoon. Joutsenen selviytymistarina jätti jälkeensä kauniin muiston sekä nimen ystävysten käsissä hiljattain syntyneelle muodolle – origamijoutsenelle. YO ZEN on graafisista kuvioista tunnettu suomalainen lifestyle-brändi. YO ZENessa yhdistyvät urbaani street-kulttuuri (YO) sekä hillitty tyylikkyys (ZEN). Ääneen lausuttuna YO ZEN kuulostaa meidän suomalaisten suussa sanalta joutsen.” (Teksti yozendesign.com)

YO ZENen takaa löytyy siis 2 Oululaisnaista, Paula Kouri sekä Kate Salminen. Heidän lisäkseen verkkokauppavastaavana toimii Essi Toivanen.

 

 

Palataksemme takaisin viime perjantaihin, otin ystäväni mukaan ja menimme käymään studiolla heti töiden jälkeen. Studiolle oli helppo löytää opasteiden ja ilmapallojen avulla. Oisimpa saanut mukaani nuita ilmapalloja! Minusta nuo olivat tosi ihanan näköisiä!

Vastassa meitä oli ihana, tyylikäs studio tuotteineen sekä iloinen Essi.

Olimme ystäväni kanssa aivan haltioissamme kaikista tuotteista mitä studiolta löytyi. Tuntui, että jokaisen tuotteen kohdalla piti haukkoa henkeä ihastellen sekä hieman koskea. Rakastan yli kaiken YO ZENen korujen origamista muotoilua, yksinkertaisuutta sekä tarinaa brändin takaa. Omistan jo entuudestaan Black Swan korvakorut, jotka ovat yhdet rakkaimmista koruistani.

 

 

 

 

 

 

 

Miksi arvostan YO ZEN brändiä niin paljon?

 

Minusta brändin korut ovat kauniita ja ajattomia. Korujen ja vaatteiden valmistufilosofia kohtaa omien arvojeni kanssa – materiaalit ovat pitkäikäisiä jotta tuotteet kestävät käytössä, korujen materiaalit (mm. viiluvaneri ja laserleikatut osat) tulevat kotimaisilta yrityksiltä. Näiden materiaalien lisäksi korujen valmistuksessa käytetään akryyliä joka on viiluvanerin kanssa kierrätettävissä sekä poltettavissa asianmukaisissa jätelaitoksessa. YO ZENen korut kootaan käsin Oulussa, tuolla kyseisellä studiolla. Korut pakataan kierrätettävään kauniiseen valkoiseen pahvirasiaan, joissa esimerkiksi itse myös koruni säilytän.

Ja muuten! Mahdollisessa korun rikkoutumisessa koruihin pystytään toimittamaan varaosia!

 

 

 

 

Näin afterwork shoppingissa ensimmäistä kertaa livenä YO ZENen TOTEEMI -vaatemalliston vaatteet, jotka ovat tulleet myyntiin tämän vuoden huhtikuussa. Mallistosta löytyy unisex vaatteita lapsille paitoina, mekkoina ja leggingseinä. Naisille mekkoja ja leggingsejä. Ihastuin yli kaiken varsinkin nuihin naisten mustiin TOTEM-mekkoihin kultaisilla kuvilla. Ystäväni osti mustan YO ZEN-mekon valkoisilla origamijoutsenilla, joka on myös todella kaunis ja näytti erittäin ihanalta raskausmahan kanssa. Jollekulle pikkuiselle olisi ihana myös ostaa tuollainen valkoinen YO ZEN-paita. Kokoja lapsille löytyy ihanista unisex vaatteista alkaen 68/74 – 140/146 kokoon saakka!

Vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan eettisesti Euroopassa. Vaatteiden tuotannossa panostetaan tuotteiden ja materiaalien laadun lisäksi koko prosessin eettisyyteen ja ekologisuuteen. Vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta, joka on kasvatettu ilman keinotekoisia lannoitteita tai kemiallisia torjunta-aineita.

HOX muuten kaikki ompelijat! Kangasta saa myös tilattua metritavarana! Meillä kävi ystäväni kanssa mielessä, että ompelisin itse mahdollisesti hänen tulevalle vauvalle vaatteen kankaasta.

 

 

Sain valita studiolta itselleni kotiin vietäväksi valkoiset TOTEM Eagle-korvakorut. Valinta ei ollut helppo kaikista nuista kauniista koruista. Mielenpäälle jäi varsinkin vielä koivun väriset KATAKANA-nappikorvakorut, jotka ovat brändin uusin korumallisto sekä musta-pähkinäpuun värinen ORIGAMI SWAN -kaulakoru. Ainakin nuo nappikorvakorut ovat seuraavana hankintalistalla!

Kiitos YO ZENen Paula, Kate ja Essi mukavasta perjantain afterwork shoppingista!

Mikäli haluat tutustua YO ZEN brändiin tarkemmin, löydät yrityksen nettisivut ja verkkokaupan osoitteesta Yozendesign.com sekä voit laittaa instagram tilin seurantaan @yozendesign.

 

 

 

2 kommenttia

  1. Marja P. kirjoitti:

    Olisinpa tiennyt, että sais varaosia! Mun ihana kaulakoru napsahti poikki, tosin en tiiä oisko sitä saanut mitenkään korjattua kun se puuosa meni rikki 🙁 täytyy joskus ostaa uusi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.