Hae
Minulta teille

Positiivisuushaaste 2018 || Kesäkuu

Kesäkuu meni hujauksessa. Ja samalla on menty ylipuolenvälin tämän vuoden positiivisuushaasteessa!

 

 

Heinäkuu onkin sitten kuukausi, jolloin on joka viikonlopulle tiedossa jotain menoa. Kiirettä pitää, toivottavasti pysyn mukana!

Mutta listataanpas nyt tähän perinteisesti ne menneen kuukaudet positiiviset jutut:

– Ensimmäisenä kesäkuun viikonloppuna juhlittiin rakkaan ystäväni polttareita. Saatiin morsian yllätettyä aivan täydellisesti ja vietettyä ihana viikonloppu mahtavalla porukalla.

– Luokkakaverini oli ehdottanut blogiani eräälle luonnonkosmetiikan myyjälle ja sain hänen kauttaan pienen yhteistyön! Tulette kuulemaan asiasta ensi viikon aikana.

– Veljen lapsistani 2/3 oli luonamme yökylässä. Ilta meillä meni varjoleikkejä leikkiän missä oli ihania nostalgiaviboja. Kävimme myös lauttamatkalla Oulun lähellä olevalla saarella, Hailuodossa.

– Vielä kerran mainittakoon siitä siirtohausta, jossa mut hyväksyttiin!!!

– Meillä oli Jeren kanssa tosi kiva ja rento kaupunkijuhannus. Käytiin parissa kyläpaikassa, ajeltiin pitkin kaupungin laitamia ja oltiin vaan. Minä niin tykkään tuon avopuolison seurasta, viihdytään kivasti myös kahdestaankin.

– Viimeisenä haluan mainita mun älyttömän mukavan kesätyöpaikan. Siis ihan mielettömän mahdollisuuden oon kyllä saanut ja toivon, että valmistuttuani pääsisin samaiseen paikkaan ihan pitkäaikaiseksi työntekijäksi. Ainakin nyt tuntuu siltä, että tuolla voisi viihtyä pidempäänkin!

Minä uskon siihen, että jokaisella asialla on jokin tarkoitus ja jokaiselle meistä on tarkoitettu tietynlainen tie kuljettavaksi. Joskus meille annetaan mahdollisuus valita, joskus kohtalolla on sormensa pelissä. Se hetki mitä elämme nyt, on jo saavutettu, ja kaikki ne hyvät asiat tähän mennessä – niistä täytyy osata olla kiitollinen.

 

 

2 kommenttia

  1. Villasarvikuono kirjoitti:

    Oon aiemminki maininnu asiasta ja teen sen uudelleen. RAKASTAN SUN BLOGIA! Tästäkin jutusta sain ihanan piristysruiskeen tähän päivään. ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.