Hae
Minulta teille

Suomipop festarit 2018 Oulussa

 

Menneenä viikonloppuna Oulussa bailattiin eri suomalaisten muusikkojen tuotannon tahtiin!

”Perinteestä poiketen” päätettiin Jeren ja kavereitten kanssa jo keväällä ostaa tälle kesää liput ensimmäistä kertaa Oulussa järjestettäville Suomipopfestareille. Festarit kestivät 3 vuorokautta, torstaista perjantaihin. Me osallistuttiin juhlintaan perjantai- ja lauantaipäivät ja ai ettien, että ette tiedäkään kuinka fiiliksissä oleva (ja ehkä hieman väsynyt) festaroija täältä ruudun toiselta puolen löytyy!

 

 

Kumpanakin päivänä oli siis ihan sairaan kuuma aurinko helli meitä ja vaikka säätiedotus vähän vihjailikin sadetta ja ukkoskuuroja niin lopuksi sade kiersi Oulun keskustan kokonaan ja antoi ropista vaan kaupungin laitamilla. Siis oisko voitu edes saada parempaa festarisäätä!?! Pienenä miinuksena, jos jotain on pakko mainita hiekkakentän pöllyäminen perjantai-iltana tuulen hieman enemmän tuivertaessa sekä varpaitten likaaminen, mutta eikö paskaset jalat varsinkin kuulu vaan asiaan!

 

 

Itse odottelin festareilta kaikista eniten perjantain toista ja lauantain viimeistä esiintyjää eli Pikku G:tä ja Nylon Beatia. Molempien musiikki on kuulunut vahvasti omaan teini-ikään 2000-luvun alkuun ja voitte vaan kuvitella ne nostalgiavibat mitä molemmat keikat antoivat. Pikku G:n ”Romeo ja Julia”-biisin jo eka nuotti sai kyynelkanavat auki muistuttaen niistä silloin kipeistä, maailman lopulta tuntuvista teini-iän sydänsuruista. Nylon Beatin keikalla pääsin eturiviin – siis ne kylmät väreet jotka meni koko keikan ajan päästä varpaisiin kehoa pitkin! Vuosiin en oo Naikkareitten biisejä kuunnellut, mutta silti edelleen, jokaisen esitetyn biisin sanat muistin jopa yli 15 vuoden jälkeen. Oon aikoinaan omistanut Nylon beat c-kasetinkin, mutta en löytänyt sitä enää mistään. Toivottavasti vielä joku päivä tulee vastaan, meinaa vähän harmittaa, jos sen oikeasti oon hävittänyt.

 

 

Mutta ei ole muuta kuin kiittäminen Suomipopfestareita! Hyvä kattaus artisteja eri genreistä, maittavaa ruokaa ja juomaa, toimiva vesipiste sekä riittävästi toiletteja. Ja hyvät säätkin saitte tilattua. Kautta likaisten varpaitteni ens vuonna ehkä taas tavataan!

 

 

 

P.S. Ens vuoden liput ovat tulleet myyntiin tänään maanantaina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.