Hae
Minulta teille

Skumppasangria

Koko Suomi kylpee helteessä ja eilen hetken rannalla hikoiltuani mieleeni palasi vanha postaus viime syksyltä, kun tehtiin ystäväni kanssa ihan järjettömän hyvää, meidän nimeämänä, skumppasangriaa. Nyt varmasti jokaisen suu huutaa jotain kylmää ja märkää hyvää niin tässäpä ois yksi ohje janoisille suille!

Alkuperäiseen postaukseen pääsee tästä, mutta kopioin teille suoraan ohjeen tähän postaukseen (+ korjailin kirotusvireitä). ENJOY!

 

SKUMPPASANGRIA

 
1 plo Tosti Asti kuohuviiniä (Tosti Asti  on makeaa eli, jos ei ole kovin makean ystävä kannattaa ottaa skumppa oman maun mukaan puolikuivana tai kuivana)
1 prk Juissi sitruuna-lime mehua
1 prk Juissi ananas-appelsiini mehua
 

Lisäksi hedelmiä, pakastemarjoja (meidän sangriassa oli  appelsiinia, mansikoita ja vadelmia) ja jäitä.

Ja ihan oman maun mukaan sitten miksaa nuita juomia keskenään kannuun, mekään ei mitään mittoja käytelty vaan kaadeltiin kaikkia vähän niin ja näin ja nuin. Saatiin aineksista noin 3 kannullista valmista sangriaa.

Yksi kommentti

  1. Essi kirjoitti:

    Oioi tätä on kyllä testattava! Heitin sulle haasteen https://www.stoori.fi/villa-pohjola/blogiystavakirja-haaste-2/, jos et vielä ole tehnyt niin meitä on varmaan monia joita kiinnostais lukea taustoja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.