Hae
Minulta teille

BACK TO SCHOOL

Pikkuhiljaa oppilaat ja opiskelijat palailevat koulun penkeille ja arkinen aherrus alkaa taas kesälomien jälkeen. Tänään esimerkiksi Oulussa alkoi koulu peruskoululaisilla ja oli ilo seurata somen kautta ystävien ja tuttavien päivityksiä, kun heidän jälkikasvunsa siirtyi koulutielle. Olihan tuo mieli itselläkin vähän herkässä, kun muistaa osan lapsista olleen vasta vielä niin kovin pieniä ja pitäneen heitä sylissä vastasyntyneinä.

Meillä alkaa ammattikorkea 27. päivä, mutta itse liityn joukkoon vasta syyskuun alussa. Kesätyösoppari on kirjoitettu kuun viimeiseen päivään saakka, mutta käyn viimeisellä viikolla muutamana päivänä koulussa osallistumassa parille pakolliselle kurssille. Oon superinnostunut vähän stressaantunut tulevasta kouluvuodesta! Töitä tulee olemaan ja paljon. Toivon todella itseltäni, että muistan omat rajani ja osaan myös välillä hengähtää. Onneksi olen ihminen, joka tekee kotiläksyt heti koulun jälkeen kotiin päästyään niin pystyn ainakin luottamaan itsessäni siihen, että hommat tulee tehtyä heti eivätkä jää venymään. Mutta paheenani on, että kerään itselleni turhan paljon vastuuta esimerkiksi ryhmätöitä tehdessä ja asetan tavoitteeni korkealle. Välillä armollisuus itseä kohtaan unohtuu enkä muista, että ei sitä itse ole pakko kaikkea tehdä, pitäisi osata jakaa vastuuta paremmin.

 

 

Mutta löytyykö lukijoistani muita opiskelijoita? Ja kuinka olette valmistuneet tulevaan kouluvuoteen?

 

Minä olen tunnetusti ”vähän” hamstraaja näissä kynä ja vihkojutuissa joten oon tosi ylpeä itsestäni, että olen pystynyt pitämään himoni ja haluni aisoissa. Koululaukkuna mulla toimii edelleen pari vuotta sitten ostettu Marimekon Urbaani-olkalaukku. Tämän raaskin ostaa sillä perustein, että se toimii joskus sitten vauvan hoitolaukkuna, haha. 😀

Penaali on samoin ihanaaihanaa Marimekkoa. Rakastan tuota ruusukuosia!

Stabilon kuitukärkikynätkin ostin viime vuonna uuden paketin vanhojen kuivuneiden tilalle. Ostin sen isomman, missä on jotain 30 kappaletta(?!), kyniä ja roudasin välillä koko pakettia koulussa. Sain luokkakavereiltani hieman huvittuneisuutta, että olin nostanut homman ihan nextille levelille. Pittäähän sitä vihkon väritykseen nyt kyniä olla!

 

 

 

 

 

 

Kalenterina mulla toimii tämän loppuvuoden vielä Annika Välimäen iki-ihana kalenteri. Tuo, jos jokin on ollut mun paras kalenterihankinta ikinä ja aion laittaa tilaukseen myös uuden, 2019 vuoden kalenterin! Tuo on mielestäni maailman kaunein kalenteri ja plussana tuossa on tuo naru, jonka voi laittaa sivujen väliin muistuttamaan mikä viikko on meneillään! Kalenterissa on kovat kannet ja ne ovat pysyneet jo puolet vuodesta tosi hyvässä kunnossa, joten voin vahvasti suositella, että pysyy mukana menossa ja meiningissä!

Uusia kivoja syysvaatteita odotan myös kovasti liikkeisiin saapuvaksi ja varsinkin Zadaan puolelle tunnettuna kierrätyksen ystävänä. Siitähän Instagramissakin vähän mainitsin. Mulla on ollut kyseinen appi jo pitkään puhelimessa ystävän suosittelusta, mutta vasta pari  viikkoa sitten uskaltauduin sitä kokeilemaan ja oon supertyytyväinen kuinka se toimi! Ihan sairaan kätevä! Ja paljon mieluummin ostan käytettyja kamoja tuon kautta kuin esimerkiksi, myyntisivustosta mihin kuka vaan voi laittaa myynti-ilmoituksia. Mielestäni Zadaa on paljon turvallisempi vaihtoehto. Mitäs te ootte mieltä ja millaisia kokemuksia teillä on tuosta kyseisestä appista?

 

 

Supermielenkiintoista, mukavaa ja opiskeluintoista kouluvuotta kaikille koululaisille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.