Hae
Minulta teille

Hulmuava elokuu

En tiedä, onko minun blogin puolella olevaa hiljaiseloa huomattu, mutta tosiaan muutamaan viikkoon ei ole tänne tullut mitään kirjoiteltua.

Mulla oli jo heinäkuun aikana tunne, että aiheet alkaa loppumaan ja jonkinlainen ”luovuuden lukko” oli saamassa musta otteen. Vaikka rakastankin blogin pitoa, alkoi jossain sisimmässä olemaan tunne, että nyt tauko tekisi hyvää. Aluksi ajattelin ihan ilmoittaa asiasta, mutta sitten se vaan jotenkin jäi.

Olen myös ollut todella kiireinen töiden sekä muuten elämäni kanssa. Koulu alkaisi ensi viikolla, mutta työsoppari kestää kuun loppuun. On siis tullut painettua pitempiä päiviä, jotta voin ensi viikolla osallistua muutamalle pakolliselle luennolle. Todennäköisesti myös blogin puolella postausten säännöllisyys ei tule pitämään koulun alun myötä ja tulen taas kirjoittelemaan vain aina, kun kerkiän.

Toisekseen, mulla on ollut pitkään mielessä halu perustaa instagramtili valokuvausharrastukselleni, mutta huonolla itseluottamuksellani en ole saanut mitään aikaan. Haaveillut vain. Vaikka oonkin kuvaillut jo pitkään! Nyt sitten yksi uneton yö rohkaistuin ja loin tämän tilin. Yksi iso kynnys on jälleen ylitetty!

Toivon, että käytte blogini instatilin lisäksi seuraamassa valokuvaustiliäni @teidäntarinkuvina. Kiitos. Se merkitsisi mulle tosi paljon.

Ihanaa viikonloppua!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.