Hae
Minulta teille

Positiivisuushaaste 2018 || Syyskuu

Ehkä kärpässienen kuva ei ole kaikista paras kuvituskuvaksi positiivisuushaasteeseen, mutta noh, olkoot… 😀

Aatelkaas, tämän postauksen jälkeen tämän vuoden positiivisuushaastepostauksia on jäljellä enää 3 kappaletta! Siis vastahan mää näitä aloin kirjoittamaan ja kohta onkin jo 1 vuosi käyty läpi? Joulukuun jälkeen onkin mielenkiintoista muistella mitä olenkaan teille sepittänyt, heh heh!

Mutta. Syyskuu ja syksy yleensä on ollut kiireinen. Koulu on vienyt veronsa ja vallinnut elämässäni. Meillä alkais harkka 22.10. ja mulla ei ole vielä edes tiedossa harkkapaikkaa, joten se meinaa stressata. Uskon silti, että asiat järjestyy johonkin suuntaan. Oppariakin ollaan aloitettu ja todennäköisesti sekin tulee valmistumaan ensi kevääseen mennessä. Jännittävää! Yritän kuitenkin olla puhumatta ohi suuni minkään kohdalla, kun meinaan kovin aina innostua ennenkuin kaikki on varmaa. Mutta toivottakaa onnea opparin parissa! Kiitti!

 

Syyskuussa muutoin:

– Pidettiin yhdelle rakkaimmista ystävistäni yllätysbabyshowerit ja ne onnistuivat täydellisesti! Pieniä kutinoita oli tulevalla mammalla ollut Juhlista, mutta silti saatiin yllätettyä hänet! Babyshowerit on kyllä yks mun lempijuhla järkätä. Kiitos amerikka, kun olet rannoittanut tämän, jo lähes perinteen, tännekin!

– Kesätyöpaikan läksärit. Olin tosi suruissani kesätöiden loppumisesta, koska viihdyin ko. paikassa niin hyvin. Mutta eille järkättiin vielä yhteiset illanistujaiset työporukan kesken! Meillä oli ihan tosi hauska ilta ja toivon kovasti, että vielä tulevaisuudessa saisin tehdä töitä näiden huipputyyppien kanssa! Ensi kevättä ja kesää ootellessa…beware!

– Äidin padat on lähellä! Äitini muutti miehensä kanssa asumaan väliaikaisesti vain parin kilsan päästä meistä joten voitte vaan kuvitella, että kyllä me köyhät opiskelijat aika tarkkaan haistetaan, kun äidillä on potut kiehumassa ja lisukkeet kypsenemässä. Äipän luona on kyllä nyt tullut vietettyä tositosi paljon vapaa-ajasta.

– Vierailu vastaanottokeskuksessa ja monikulttuurisuustyön kurssi koulussa. Yksi silmiäni avaavimpia kokemuksia. Muistakaa olla mukavia toisille, koska ikinä ette voi tietää millaisten asioiden kanssa kohtaamanne ihminen taistelee. Ollaan ihmisiä ihmisille.

Rakkautta ja rauhaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.