Hae
Minulta teille

THE STRUGGLE IS REAL || Mistä isorintaiselle hyvät ja kohtuuhintaiset tissiliivit

Mulla on aina ollut isot rinnat. En ole onneksi kärsinyt terveysongelmista mitä ne saattavat mahdollisesti joillekkin tuottaa kuten esimerkiksi, niska-, hartia- tai selkäkivuista. Mulla on kuitenkin ollut lievästi sanottuna välillä ongelma löytää itselleni sopivia, kauniita rintaliivejä, jotka olisivat kohtuuhintaisia, oikean kokoisia ja pysyisivät pitkään hyvänä. Yleensä rintaliivit ”tavallisissa” rintaliivejä myyvissä ketjukaupoissa ovat t-paitaliivejä eli pitsittömiä, vähän mitään sanomattomia  tai sitten niissä on muutoin muun muassa älyttömän paksut olkaimet, jotka saattavat näkyä rumasti tietyn muotoisesta yläosan kaula-aukosta.

 

 

Olen kovasti etsinyt ja etsin yhä kejtuliikkeitä, jotka valmistaisivat rintaliivejä kohtuuhintaan. Aiemmin löysin omalle koolleni sopivia rintaliivejä H&M:n verkkokaupasta ja silloin piti olla kärppänä ja tilata kaappiin useampia liivejä, koska isolla kuppikoolla ja pienellä ympärysmitalla varustetut liivit menevät aina ensimmäisenä kuin tarjoustuotteet Stockan hulluilla päivillä. Nykyään pyrin löytämään ostokseni ensisijaisesti kivijalkaliikkeistä ja viimeisin mieluisin löytö rintaliivejä myyvistä vaateliikkeistä on esimerkiksi, Cubus jonka liikkeessä vierailin Oulun kauppakeskus Valkeassa viimeksi muutama viikko sitten liiviostoksilla. Cubukselta olen nyt pari kertaa ostanut useammat rintaliivit kerralla, viimeksi tarjouksesta ”Ota 3, maksa 2”.

 

 

Kyllä, on olemassa niitä ”oikeaksi” kutsuttuja alusvaatekauppoja missä myydään ainoastaan rintaliivejä ja siellä myyjät on koulutettu asiakkaiden neuvontaan löytämään itselleen juuri oikean kokoiset ja sopivat liivit. Nehän eivät saisi hangata eikä hiertää mistään eikä varsinkaan olla liian löysät ympärysmitaltaan tai liian pienet kupiltaan. Yleensä kuitenkin näissä kaupoissa sattuu olemaan ketjuliikkeiden rintaliivihintoihin verrattuna hieman kalliimmat hinnat.  Ja kyllä, miksi en haluaisi joskus päästä asioimaan tällaisessa liikkeessä ja ostamaan itselleni rintaliivejä tällaisestakin kaupasta. Kunnioitan todella paljon muun muassa pienyrittäjiä ja, kun joskus se aika koittaa aijonkin satsata esimerkiksi, ostamalla rintaliivit Oululaisesta Lumingerie nimisestä verkkokaupasta, missä olenkin käynyt ihastelemassa tuotteita useampaan otteeseen. Nyt kuitenkin opiskelijana ja pienituloisena on täytynyt löytää juuri siihen omaan kukkaroon sopivan hintaisia, mutta laadultaan mahdollisimman hyviä tuotteita.

Halusinkin koota nyt teille kaikki isorintaiset ja pienituloiset kanssasisareni muutaman kaupan esimerkkiliiveineen, jotka myyvät mielestäni hinta-laatusuhteeltaan hyviä tissiliivejä juuri meidän tarkoitukseen! Alla listaan muutaman omat suosikkini ja jokaisia liivejä olen vähintään kokeillut ko. liikkeissä ja tuotteet löytyvät lisäksi verkkokaupoista. Jokaiselta nettisivulta voi selata helposti lisää erilaisten rintaliivien malleja ja kokoja. Ajoittain näihin tulee myös hyviä tarjouksia!

 

1. Cubus

Darma padded 17,95 €

Tiril push up 14,95 €

Tiril padded 14,95 €

 

 

2. Lindex

Amaze Balconette 19,99 €

Amaze Balconette 24,99 €

Amaze Balconette 19,99 €

 

 

3. KappAhl

Kaarituettomat rintaliivit 24,99 €

XLNT Push-up 34,99 €

Balconette Multiway 24,99 €

 

 

2 kommenttia

  1. Jenni kirjoitti:

    Haha, näin isotissisenä voin kertoa, että sitte se riemu ja alusvaatteiden etsintä vasta alkaa, kun saa lapsen ja valmiiksi isot tissit turpoaa maitomeijereiksi

    • Anu kirjoitti:

      Jep, sitä päivää itsekin odotellessa mikäli lapsia joskus tulee! Innolla enkä niin kovin innolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.