Hae
Minulta teille

Diy-juttuja || NÄE MINUT

Sain eilen illalla mielestäni ihan tosi kivan idean itse virkatuista heijastimista joita varten kävin ostamassa kaksi kerää Novitan Hohde -lankaa. Lanka ei tietenkään korvaa oikeaa heijastinta, mutta siitä saa kivoja itsetehtyjä ja pimeässä loistavia asusteita heijastimien rinnalle. Pimeässä pitää ja saa näkyä!

 

 

Oman kädenjälkeni lopputulos ei kuitenkaan miellytä omaa silmääni vaikka sain tehtyä kivat ja yksinkertaiset ohjeet  pieniin töihin. Kuvasta löytyvät Novitan Hohde -langasta tehdyt heijastimien kaverit, sydän ja sulka. Mitä te olette mieltä? Olenko epäonnistunut vai ainoastaan itsekriittinen? Mitä muuttaisit tai olisit tehnyt toisin? Ensin ajattelin turhautumisissani etten julkaise näitä kuvia ollenkaan, mutta sitten ajattelin, että haluan kehittyä. Koskaan ei ole liian myöhäistä kehittyä ja oppia! Tässä siis kuva pienistä työn tuloksistani sekä ohjeet. Mikäli joku teistä innostuu näitä kokeilemaan haluaisin enemmän kuin mielelläni nähdä, miltä teidän tekemänne työt näyttävät!

Se kuitenkin voidaan todeta, että tää lanka on ihanaa ja toimii oikeasti pimeällä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.