Hae
Minulta teille

Positiivisuushaaste 2018 || Lokakuu

Rehellisesti sanottuna multa meinasi unohtua lokakuun positiivisuushaaste postauksen teko kokonaan. Suunnitteilla oli julkaista ihan toinen postaus, mutta se siirtynee ensi maanantaille. Vähän harmittaa, että postausten julkaisu on harventunut maanantaista ja torstaista ainoastaan maanantaihin, mutta mun on nyt pakko pitää koulu prioriteettilistan ykkösenä. Toivon, että vuoden päästä näihin aikoihin voin sanoa, että alan olemaan valamis sen kans! En malta odottaa mitä tulevaisuus tuo työrintamalle valmistumisen myötä. En vieläkään ole sisäistänyt, että mulle annettiin mahdollisuus opiskella korkeakoulututkinto. On se vaan jotenki niin mieletöntä. Oon ollut tästä koulupaikasta niin onnellinen.

 

 

Koulupaikkaonnellisuuden myötä vielä muutama positiivinen juttu mitä lokakuussa tapahtui:

– Viides ja viimeinen kummilapseni syntyi heti lokakuun alussa. Sain olla todistamassa tämän ihanan pienen palleron maailmaan saapumista ja tukemassa ystävääni tehdyssä työssä. Yksi elämäni hienoimmista kokemuksista. Se päivä oli jännitystä, rakkautta ja onnenkyyneliä täynnä.

– Solmin heinäkuussa salijäsenyyden Fitness24seven -salille ja oon niiiiin tykästynyt siihen paikkaan! 19.90€ maksavalla kuukausijäsenyydellä pääsee käymään niin salilla kuin myös ryhmäliikuntatunneilla, henkilökunta on mukava ja asiansa osaava ja paikka on vaan kertakaikkiaan niin viihtyisä.

– Sain mahdollisuuden päästä keikistelemään erään aivan ihanan Oululaisen kuvaajan kameran eteen ja meillä oli tosi kiva kuvaushetki! Mulla on pitkään ollut haaveissa päästä kokeilemaan oikean ammattilaisen/valokuvauksen harrastajan kameran edessä olemista, mutta yhtenä kynnyksenä on ollut itsekriittisyys. Mutta näin jo muutamia kuvia suoraan kameran ruudulta ja ihan turhaa pelkoa oon potenut! Kyllä kuvauksen ammattilaiset osaa kuvata sua oikeista kulmista ja korostaa niitä sun parhaita puolia. Juteltiin jo mahdollisesta jatkostakin, että tehtäisiin uudestaankin yhteistyötä. En malta odottaa, että saan valmiit otokset itselleni!

– Listan viimeiseksi haluan mainita meidän älyttömän hauskan Pubivisa-illan viime kesätyöpaikkani kollegoiden kanssa. Ei voitettu pääpalkintoa ja jäätiin muutenkin ulos kolmen voittokärjestä, mutta saatiin pienenä yllätyspalkintona Oulun jääkiekkojoukkueen Kärppien viiri. Pientä hilpeyttä kanssa pelaajissa aiheutti meidän joukkueen nimi: Voi helvetti/Muovijäte. Kun ei keksitty muutakaan. 😀

 

Ensi maanantaina tulee sitten vihdoin postaus viikkoja sitten saapuneesta Lushin paketista ja mitä se oikein piti sisällään! Ihanaa alkanutta marraskuuta kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *