Hae
Minulta teille

Mitä posti toi viimeksi LUSHilta

Nämä tuotepakettipostaukset ovat ehkä yhtiä luetuimpia postauksiani ja musta on niin kiva huomata, että teitäkin kiinnostaa yhtä paljon tuorekosmetiikkaan liittyvät asiat kuin muakin. Siis siksi varmaan lukijakuntani koostuu muun muassa tuorekosmetiikasta kiinostuneista henkilöistä!? Heh, olipa taas oivallus.

Hassuttelut sikseen ja vakavempien asioiden pariin elikkäs jo melkeimpä kuukaudenpäivät sitten saapuneeseen LUSHin pakettiin joka on odotellut unboxaustaan! Pakko myös kertoa teille etten ole vielä edes aikuisten oikeasti ottanut tästä paketista yhtäkään tuotetta täysin käyttöön, koska a) ei ole ollut tarvetta sillä entistä tuotetta ollut vielä vähän jäljellä sekä/ja/tai b) en ole raaskinut etten vaan vahingossakaan sotke yhdenkään purkin ulkoasua ennen kuvien ottoa. No tää kuvien otto tapahtui vasta viime viikolla sopivan valoisaan aikaan mitä saikin hakea, koska olen nyt arkipäivät virka-aikaan joka päivä harjoittelussa sekä kaamos. Täysin käyttöönotosta huolimatta näitä on tullut haisteltua, mais…noh, ei nyt sentään, mutta pyöriteltyä, tutkittua, tunnustelua ja vähintään kokeiltua.

 

 

Mulle on syntynyt jokaisesta tuotteesta jo jonkinlainen mielikuva ja se mitä niiltä odotan. Kerron myös millaisiin lopputuloksiin olen tullut parin tuotteen kertatestauksen jälkeen. Mutta NO-NIIN nyt asiaan ja tuotteet lueteltavaksi!

 

 

 

TUOTE: American Cream -hoitoaine

TUOKSU: LUSHin kotisivuilla tuoksuna lukee vanilja-mansikkapirtelö. Itse haistan tässä enemmän vaniljan aromeja, tulee jokin hajuvesi mieleen. Oikein hyvä tuoksu.

KOOSTUMUS: Ihanan silkkisen oloista, kun kokeilee sormien väliin. Odotan kovasti tämän tuotteen käyttöönottoa kunhan entinen hoitoaineeni loppuu.

LUSHIN KUVAILEMANA: Tuore mansikka puhdistaa ja appelsiinimehu tekee hiussuortuvista vastustamattoman kiiltävät. Varoitus: Saattaa aiheuttaa riippuvuutta.

 

 

 

 

TUOTE: Bohemian -saippua

TUOKSU: Todella raikas, sitruksinen, tuoksu.

KOOSTUMUS: Pehmeä käsisaippua.

LUSHIN KUVAILEMANA: Monesti yksinkertainen on kaunista, tämän klassikkosaippuan sisältö on simppeli: sitruunaöljyä ja kasviperäistä glyserolia.

 

 

 

TUOTE: Breath Of Fresh Air -kasvovesi

TUOKSU: Jokin todella raikas, vähän yrttimäinen tuoksu, jonka oletettavasti tekee tuotteesta löytyvä rosmariini.

KOOSTUMUS: Raikas kasvovesi, jättää iholle pehmeän tunteen käytön jälkeen.

LUSHIN KUVAILEMANA: Ravitsee ja rauhoittaa ihoa aloe veralla, virkistää meriveden ja rakkolevän voimin sekä antibakteerinen rosmariini tasapainottaa ihoa! Tämä alkoholiton kasvovesi on jokaisen sekaihoisen unelmatuote!

OMA KOKEMUS: Ensin pesen kasvot Fresh Farmacy -kasvosaippualla jonka jälkeen suihkautan tätä kasvovettä. Ihoa ei kiristä! Lopuksi lisään Enchanted -silmänympärysvoidetta sekä toisen kosmetiikkabrändin kasvovoidetta.

 

 

 

TUOTE: Tea Tree -kasvovesitabletti

TUOKSU: Suuuuuper raikas!

KOOSTUMUS: Tablettimuodossa. Eli kiehautetaan vettä mihin tämä tabletti tiputetaan ja sitten höyryhengitellään!

LUSHIN KUVAILEMANA: Teepuutabletti hoitaa ja tasapainottaa kovia kokeneen, teini-ikäisen ja ongelmallisen ihon. Ongelmaiho rakastaa tätä tehokasta mutta hellävaraista teepuu- ja aloekasvovesitablettia.

 

 

 

TUOTE: D’Fluff -sheivaussaippua

TUOKSU: AAAAAH MANSIKKAAAAA. Tää on niin hyvän tuoksuinen!

KOOSTUMUS: Aivan älyttömän ihana, sellainen oikein pehmeä ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Ei polttele esimerkiksi, sääressä, niin kuin jokin muu ”normaali” sheivausgeeli tai muu vastaava.

LUSHIN KUVAILEMANA: Olemme vatkanneet sheivaussaippuaamme mukaan tuoreita mansikoita, kaakaovoita ja unelmaista kuohkeutta joka jättää ihosi silkkisen pehmeäksi. Tämä vaahtokarkkinen herkku sisältää kookosöljyä, vaahterasokeria ja vapaan kanan luomu kananmunanvalkuaisia jotka antavat täydellisen rakenteen jotta sheivauksesi olisi kuin unelmaa.

 

 

 

TUOTE: Enchanted -silmävoide

TUOKSU: Tuoksuton, mikä on just superhyvä muun muassa aroille silmässä jotka esimerkiksi, allerkirjoittaneelta löytyy.

KOOSTUMUS: Pehmeä ja silkkinen, ah.

LUSHIN KUVAILEMANA: Raikas ja hellävarainen, luomuöljyjä ja laventelihunajavettä sisältävä silmänympärysvoide sopii sekä päivä- että yökäyttöön. Kaikkein hellävaraisin kosteusvoide kaikkein herkimmälle ihoalueelle.

OMA KOKEMUS: Jättää silmänympärysihon pehmeäksi ja kevyeksi. Ei ole liian raskas voide.

 

 

 

 

TUOTE: Magical Moringa -pohjustusvoide

TUOKSU: Olinhan tietty lukenut voiteen kuvauksen ennen ostoa, mutta en oikeasti muistanut, että sen kuvauksessa puhutaan muun muassa ruusunmarjaöljystä, koska olin kirjoittamassa tähän tuoksukuvaukseen sanan ”ruusumainen” tai ”kukkamainen”. 

KOOSTUMUS: Tulee mieleen kiinteä hunaja, tiedättehän. Iholle hierottuna jättää todella silkkimäisen ja pehmeän tunteen.

LUSHIN KUVAILEMANA: Reilua kauppaa, permakulttuuria ja kauneuden salaisuuksia ympäri maailmaa sisältävä Magical Moringa kosteuttaa ja toimii ihon kauniin mattapintaiseksi jättävänä pohjustustuotteena tai kevyenä kasvovoiteena. Sopii niin kuivalle, ärtyneelle, ikääntyneelle kuin herkästi rasvoittuvallekin iholle. 

 

 

 

 

TUOTE: Fresh Farmacy -kasvosaippua

TUOKSU: Tulee mieleen jokin toinen LUSHin tuote, mutta en saa päähäni, mikä.  

KOOSTUMUS: Saippuan pinnasta tulee mieleen pehmeä ja märkä, mutta kuivunut savi. Sen paremmin en osaa tuota kuvailla.

LUSHIN KUVAILEMANA: Luonnollista kuulautta ihollesi tuo mieto kalamiini- ja kamomillasaippua, joka viilentää ja rauhoittaa. Herkän sekaihon päivittäisestä puhdistuksesta tulee uusi lempiasiasi!

 

 

 

TUOTE: Ocean Salt -kuorinta

TUOKSU: Jos jossakin, niin tämän tuoksun myötä, pääset meren äärelle.  

KOOSTUMUS: Öljymäinen, suolarakeinen.

LUSHIN KUVAILEMANA: Kuori ja pehmennä ihoasi mineraalipitoisella merisuolalla, kosteuttavalla avokadovoilla ja kookosöljyllä. Jos ihosi kaipaa karkeampaa kuorintaa hiero Ocean Salt suoraan kuivalle iholle, hellävaraisempaan kuorintaan suosittelemme kosteuttamaan kasvot ennenkuin kuorintaa hieroo iholle.

OMA KOKEMUS: Paras kuorintaan tarkoitettu tuote ikinä!!! Tätä minulla on nyt jo toistamiseen.

 

 

 

TUOTE: Sea Spray -hiussuihke

TUOKSU: Kuulostaa kliseiseltä, mutta tältä hiukset tuoksuivat lapsena, kun hiukset oli pesty luonnonvedessä Linna-shampoolla. Kuka muu muistaa?

KOOSTUMUS: Raikas vesisuihke

LUSHIN KUVAILEMANA: Hanki täydellinen surffitukka tällä suolaisella suihkeella, joka antaa pitoa, kiiltoa ja tuoksua! Merilevä ja glyseroli ravitsee tukkaa, ja mineraalipitoinen merisuola ja merivesi takaa volyymiä!

OMA KOKEMUS: Joka sana LUSHin omasta kuvauksesta pitää paikkaansa. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.