Hae
Minulta teille

Blogin joulun avaus || Uusi YO ZEN HOME Classics -mallisto + arvonta

Uusi viikko, uusi brändi ja uusi arvonta!

Tällä viikolla esittelen teille Oululaisen YO ZEN -brändin uuden aluevaltauksen kodin tuotteiden ja sisustuksen puolella. Kirjoitin aiemmin kesällä Afterwork with YO ZEN -postauksen missä kerroin tästä yhdestä suomalaisesta lempibrändistäni ensimmäisen kerran. YO ZEN on alun alkaen ollut koruja suunnitteleva yritys, joka on sittemmin laajentanut tuotantoaan ensin asusteiden sekä vaatteiden puolelle ja viimeisenä upeaan kodin mallistoon!

 

 

 

YO ZEN HOME Classics kodin mallisto julkaistiin 15.11.2018 eli ei ole ollut saatavilla vielä kauaa. Mallistoon kuuluu pehmeitä trikoolakanoita, graafisia tarjottimia, huonekoruja, seinäkoristeita, keittiötarvikkeita sekä ihanalle tuoksuvia saippuoita. Tuotteet ovat mielestäni ajattomia, luovat sisustukseen rauhallista tunnelmaa ja ennenkaikkea ne ovat todella tyylikkäitä. Brändin oma ihana ja tuttu origamijoutsen löytyy kankaiden kuvioinnista sekä leikkuulautojen pinnoilta.

 

 

 

 

Seuraava esittelyteksti on lainattu YO ZEN Designin omalta Instagram-tililtä:

 

Huonekorujen ja seinäkoristeiden vaneripinta on mahdollista käsitellä juuri omantyyliseksi ja -väriseksi ja upealle tarjottimelle katat niin arkiaamupalan kuin juhlatilaisuuden kuohuvatkin. Tarjottimiin kuuluvilla jaloilla luot tarjoilualustasta kädenkäänteessä pikkupöydän, jonka saa nostettua esille tarpeen tullen tai se voi olla esillä jatkuvasti olohuoneessa tai vaikka yöpöytänä.

Voileipälautaset sopivat yöpöydälle vesilasin alle, kylppäriin hammasmukin tai saippuan alustaksi tai kahvipöytään lautaseksi.

Keittiöpyyhkeet voi jättää esille, ja leikkuulaudalle katat sushit tai leivokset, ja se antaa keittiölle viimeistellyn lookin ihan vain työtasolle aseteltunakin!

Sohvatyynynpäällinen luo grafista ilmettä olohuoneeseen, ja on ihanan pehmeä päänalunen vaikka pikkupäikkäreille sohvalla.

Ja saippuat, ne ovat hyvälle tuoksuvia käsintehtyjä suolaa sisältäviä ihanuuksia, jotka sopivat kasvoille ja koko keholle. Ne ovat omiaan atooppiselle ja kuivalle iholle, mutta myös neutralisoivat epäpuhdasta ihoa. Voisiko olla parempaa!

 

 

Nyt minulla on ilo yhdessä YO ZENen kanssa tarjota teille mahdollisuus voittaa joko itselle tai ystävällesi pala tätä ihanaa kodin mallistoa, jossa palkinto on keittiöpyyhe sekä saippua! Arvontaan voi osallistua Instagram-tililläni @minultateilleblogi, josta löydät tarkemmat ohjeet. Arvontaan voi osallistua perjantaihin 30.11.18 saakka. Tule mukaan! ONNEA ARVONTAAN!

 

 

Kuvat: YO ZEN Design

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.