Hae
Minulta teille

IT’S DECEMBER! || Nunnukka Designin inspiroima juhlameikki + arvonta

Ihana joulukuu!

Pikkujoulukausi on vilkkaimmillaan ja mikä olisi mukavinta kuin saada itselleen juhla-asuun sopivat korvakorut? Tän viikon jouluarvonnassa mukana on yksi luottokorujeni valmistajista, Nunnukka Design! Nyt haluan jakaa kanssanne yhden tavallisimmista juhlameikeistäni johon yleensä aina yhdistän myös nämä yhdet lempikorvakoruistani. Videon lopussa myös näette kuinka lookia voi muuttaa ainoastaan yhdellä yksinkertaisella tekniikalla – korvakorujen puolia vaihtamalla! Siksi näistä koruista niin tykkäänkin, yhdet korvikset onkin kahdet! Alas skrollaamalla pääset näkemään videon kuinka meikin teen.

Koen nämä korut yhdiksi niistä, jotka sopivat moniin asuihini sekä erilaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin niin arjessa kuin juhlassakin. Korut valmistetaan 100% käsityönä, joka tuo niille vielä enemmän arvoa. Olen aiemmin kirjoittanut Nunnukka Designista alkukeväästä ja vanhaan postaukseen voit siirtyä tästä.

 

 

Mikäli haluat voittaa itsellesi uniikit itse suunnittelemasi tai mallistosta valmiit korut, mene osallistumaan Instagram-tililleni @minultateilleblogi !

Ihanaa joulukuun alkua, pikkujouluhumua ja onnea arvontaan!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.