Hae
Minulta teille

4. jouluarvonnan aika Ruohonjuuren kanssa

 

 

Ruohonjuuri on mulle paikka, missä tykkään asioida. Miksikö? Siksi, koska sieltä löytyy laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa, luomuruokaa sekä terveystuotteita. Kunnioitamme tämän yrityksen kanssa samoja arvoja; ekologisuutta, eettisyyttä ja vastuullisuutta. Molemmat haluamme maapallolle, sen hyvinvoinnille ja ihmisille pelkkää hyvää. Perustatko sinä samoista arvoista?

Ruohonjuuressa myydään paljon hyvän olon erikoistuotteita, näihin kuuluu niin ikään myös Reilun Kaupan tuotteet. Itse asioin Ruohonjuuressa todella usein. Tavallisimmin mukaan tarttuu Bohon ja Laveran eri meikkituotteita sekä Avrilin vedenkestävä ripsiväri. Myös ympäristöystävälliset pesuaineet tulee hankittua tästä liikkeestä.

 

 

 

 

Piipahdin jälleen vast’ikään liikkeessä ostamassa sitä tavallista, Avrilin ripsiväriä, ja viimeisimmän käyntini aikana minulle esiteltiin myös Evolven luonnonkosmetiikkaa Englannista sekä uuden suomalaisen kosmetiikkamerkin Korennon tuotteita.

Ja nyt jouluterveisinä kerronkin, että saan arpoa teille yhdessä Ruohonjuuren kanssa 50 euron tuotelahjapaketin, joka sisältää näitä ensimmäisenä mainittuja, ihania, Evolven tuotteita!

Evolve on siis Englantilainen luonnonkosmetiikkamerkki, jota valmistetaan pienissä erissä käsityönä. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokein.

Mikäli haluat osallistua tämän tuotepaketin arvontaan käy tuttuun tapaan osallistumassa arvontaan Instagram-tililläni @minultateilleblogi!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.