Hae
Minulta teille

Joulu on yllätysten aikaa || Arvotaan vielä kerran

Eihän joulun odotus ja joulu itsessään olisi mitään ellen teitä seuraajiani pääsisi yllättämään! Sain kaverikseni tähän pieneen jouluiseen jekkuun Instagramista löytämäni @luotocosmetics suomalaisen yrityksen, jonka takaa löytyy nainen nimeltä Mia Peltola. Luotoc cosmetics valmistaa käsityönä tehtyä ekologista ja uniikkia luonnonkosmetiikkaa Turun saaristossa, Harvaluodossa.

 

 

”Tärkeimmät arvoni ovat kestävän kehityksen tukeminen kaikessa tekemisessäni (ympäristökasvattaja sisälläni) sekä puhtaat ja ekologiset raaka-aineet. Myöskin se, että voin itse kasvattaa ja kerätä tuotteisiini tulevia raaka-aineita (luonnonvaratuottaja sisälläni tahtoo tätä). Olen suunnitellut tuotteita siten, että ne olisivat  esteettisiä ja se on varmastikin lisäarvona Luodon tuotteissa sisustuksesta välittävien kannalta  Monien syiden lisäksi yksi tärkeä syy Luodon perustamisessa on se, että olen itse saanut sukurasitteena rutisevan kuivan ihon ja olen aina etsinyt luonnonkosmetiikkaa ja ihoa helliviä tuotteita. Nyt suunnittelen ja teen itse tuotteita, jotka hoitavat ja puhdistavan hellävaraisesti ihoa!  Tuotesarjan oli tarkoitus kasvaa jo ennen joulua mutta saippuat veivät nyt mennessään, ja hoitavat voiteet saadaan ulos alkuvuodesta.Ja totta totisesti; jos minulla olisi enemmän aikaa käytettävissäni, niin olisin mielelläni siellä täällä pitämässä DIY luonnonkosmetiikkakursseja, se on hurjan mukavaa ja inspiroivaa puuhaa!” Mia kertoo.

 

Tarkemmin kerrottuna paikka, missä tuotteet valmistuvat Harvaluodossa, pidetään tuotteiden valmistamisen lisäksi myös luonnonkosmetiikkakursseja, joissa pääsee itse valmistamaan kosmetiikkaa! Pihapiiristä löytyy myös Kesäkahvila Lempi, joka avasi ovensa ensimmäistä kertaa viime kesänä 2018. Ja Lempi avataan taas ensi kesänä! Tämä paikka tulee olemaan ehdottomasti yksi asia omalla bucket listillani. Tuonne on päästävä käymään vielä!

 

 

 

Nyt sitten olisikin aika kertoa mitä me arvotaan! Yhdessä Mian kanssa järjestimme sinulle ja ystävällesi voitettavaksi Luoto cosmeticsin Havu- ja Kehäkukka-palasaippuat, jotka valitsin monen muun ihanan saippuan joukosta. Nämä saippuat sopivat niin koko vartalon kuin kasvojen puhdistukseen.  Havusaippua valikoitui joukkoon jouluteeman mukaan ja tuoksuukin metsälle. Oikea unelma sinulle, joka aika-ajoin haluat kadota pesun aikana mielikuvissasi hangelle/mättäälle istumaan ja haistelemaan havupuiden raikasta tuoksua. Kehäkukkasaippua hoitaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Tämän saippuan kanssa alat pikkuhiljaa vuoden vaihteen ja kevättalven hankien myötä siirtämään ajatuksesi kohti kesäniittyjä.

Arvontaan pääset osallistumaan vielä kerran menemällä Instagram-sivuilleni @minultateilleblogi. Arvonta suoritetaan muista poiketen pikaisempana ja osallistumisaika on 17.-19.12. ONNEA ARVONTAAN! Ihanaa, kun sain vielä kertaalleen yllätettyä teidät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.