Hae
Minulta teille

Mitä uskallan toivoa ja tavoittaa vuonna 2019

Vaikka muutama viimeinen ja viimeisinkin vuosi meni osittain penkin alle, uskallan silti toivoa tälle vuodelle jotain kivaa. Koskaan ei saa luopua kokonaan toivosta ellei peli ole jo selkeästi menetetty. Mulla se ei ole, joten täysiä etiäpäin vaan vaikka välillä vähän vastustaakin!

 

Kuva: Laura Maunu Photography

 

On pieniä toiveita ja tavoitteita mitä uskallan sanoa ääneen samalla varpaita ristissä ja peukkuja pystyssä pitäen, jotta ne toteutuvat:

 

 • 1.2 tapahtuu jotain mistä kerron vähän myöhemmin ja toivon, että mulla riittää aika ja paukut tähän hommaan. JAIKS
 • 11.3 alkaa seuraava harkka koulussa ja mulla ois suurena toiveena, että pääsisin viimekesän työpaikkaani palkalliseen harjoitteluun, josta olisi helppo jatkaa taas kesätöissäkin sekä ehkä syksyllä vielä tehdä 3. (ja vika!!) harjoittelu
 • 5.5 täytän 30 vuotta ja toivoisin, että mulle ei pamahtais mitään ikäkriisejä silloin päin pläsiä
 • 31.5 uskallanko toivoa, että meidän oppari tulis valmiiksi kevään loppuun mennessä vai meneekö loppuvuoteen
 • 21.6 toivon, että alkuvuoden aikana löytäisimme uuden ihanan ja valoisan kodin, mikä olisi lähellä luontoa ja viihtyisimme siinä paremmin kuin nykyisessä asunnossamme. Tietenkin, jos toive ei toteudu juhannukseen mennessä, jatkamme etsintojä siihen saakka, että uusi koti löytyy
 • 28.7 mennessä toivon käyneeni ainakin yhdillä festareilla. Ikuinen haave on ollut Ruisrock ja Koiteli elää, mutta myös Oulussa järjestettävät Suomipop festarit ja Qstock tarjoaa tänäkin vuonna kattauksen hyviä esiintyjiä
 • 1.10 suunnilleen näihin aikoihin tulee minun ja Jeren ensitapaamisesta 7 vuotta ja toivon, että meillä on hyvää yhteistä elämää vielä paljon elettävänä
 • 31.12 toivon sanovani, että olen valmistunut amkista, meillä on kiva uusi koti, mulla on mukava työpaikka, olen päässyt eteenpäin rakkaan bloggaamisen kanssa ja saan sanoa olevani onnellinen, että itse ja muut ympärilläni olevat läheiseni voivat hyvin

4 kommenttia

 1. Kati Suomalainen im Allgäu kirjoitti:

  Pidetään peukkuja että kaikki nuo onnistuvat ja onnistuvathan ne kun vaan pistää onnistumaan. 🙂

 2. -t- kirjoitti:

  Mä oon varma että hyvin sä vedät!

 3. Nena Sofia kirjoitti:

  Ihania toiveita ja tavoitetta! Toivon kovasti onnea niiden saavuttamiseen ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.