Hae
Minulta teille

TOP 10 | Vuoden 2019 luetuimmat postaukset

Kun selasin tätä postausta varten viime vuoden luetuimpia postauksia kävin läpi aika laajan skaalan eri tunteita. TOP 10 -listan joukkoon mahtuu niin ikään kevyitä kirjoituksia, vinkki vitosia teille sekä eräskin postaus jonka kirjoitin sen jälkeen, kun olin ollut ensin aivan ahdistuspäissäni ja valmistautunut elämään loppuvuoden jälleen kyyneleistä silmät turvonneina.

 

 

 

Erästä ystävääni lainaten hänen viime kevään 30-vuotissynttäreiltä, kun häneltä kysyttiin mitä hän on oppinut elämältä 30 vuoden aikana: ”Paskan määrä on aina vakio.” Siihen päälle hekottaen. Niinhän se on. Ja niillä eväillä mennään eteenpäin optimistisella asenteella. Kyllä se tästä, tää on vain elämää.

Otetaas kuitenkin tähän lista blogini vuoden 2019 luetuimmat postaukset TOP 10 ja tämän postauksen kuvittaa osa blogini instafeedistä vuodelta 2019!

 

 

1. PODCAST SUOSITUKSIA KUUNTELUUN

”Mikäli olet kiinnostunut esimerkiksi rikoskertomuksista, tositarinoista, lifestylemeiningistä, ”vain tyttöjenjutuista”, ihmisyyteen liittyvistä keskusteluista, somevinkeistä ja helkkarin hyvästä huumorista – nämä podcastit voisivat iskeä suhunkin! Suosittelen ainakin testikuuntelemaan!”

 

2. KIRJASUOSITUKSIA VAIKKAPA LOMALLE TAI MUUTEN VAAN

”Hehkutin jo viime viikolla ystävälleni sitä, että lomalla kerkeän taas lukemaan jotain ihan muuta kuin koulukirjoja! Sain instan puolella useita kirjasuosituksia mistä aionkin ottaa kopin heti, kun etsin taas uutta lukemista. Nuista suositteluista kävi mielessä, että ehkä määki voisin teille suositella omia kirjasuosikkejani! Olen joskus pari vuotta sitten tehnytkin tällaisen samantyylisen postauksen ja varmaan samat kirjat löytyy siitäkin, mutta päivitetään tuo postaus nyt kuitenkin.”

 

3. LOPETAN TYÖT, SANON HYVÄSTI

”Olen todella kiitollinen siitä, että sain viimeisen puoli vuotta tehdä töitä ja suorittaa siinä samalla kaksi viimeistä opiskeluihini liittyvää harjoittelua palkallisessa työsuhteessa. Nuo paikat ovat harvassa ja voi sanoa, että kävi superhyvätuuri. Huomenna kuitenkin sanon ainakin toistaiseksi, olemalla tietämätön palaanko, hyvästit tuolle työpaikalle.”

 

4. ENSIMMÄISTÄ KERTAA SAATAVILLA IKINÄ: FORSMAN TEA -JOULUKALENTERI (+ INSTAGRAM-ARVONTA!)

”Mulla on ollut itsessäni pitelemistä lokakuusta saakka, etten kuluttaisi joululauluja loppuun ennen joulua enkä ole voinut ostella itselleni minkäänlaisia herkullisia joulukalentereita, jotta en aukaisisi niitä samalle illalle. Nyt kuitenkin olen superinnoissani, koska voin virallisesti kuuluttaa joulukauden avatuksi! Tämä ei nyt anna lupaa vieläkään avata joulukalenterin luukkuja, mutta sain sellaisen teille arvottavaksi Instagramissa ja kalenteri kerkeää voittajalle loistavasti marraskuun loppuun mennessä!”

 

5. RAKAS KEHO

”Olen verrannut sinua toisten ihmisten kehoihin ja syyttänyt sinua siitä, ettet ole samanlainen tai pysty samaan kuin muiden kehot pystyvät. Olen haukkunut sinua voimattomaksi, vaikka olen itse ollut voimaton. Sinähän olet kaikkien niiden kurjimpienkin tekojen ja sanojen keskellä kantanut minua. ”

 

6. KUKKAA, RUUTUA JA AUTON TURVAVÖITÄ

”Iloisten päivitysten tekeminen instagramiin ja blogikirjoitusten julkaisu siihen rinnalle ei tuntunut oikealta, mutta tulin toisiin ajatuksiin ja ajattelin, että kyllä Eve haluaisi kaikkien jatkavan eteenpäin eikä antaa Vaikuttajamedian pysähtyvän.”

 

 

 

7. PÄÄSTÄ IRTI AHDISTAVASTA TUNTEESTA – NÄMÄ KEINOT TOIMII

”Aukaisin suuni ja annoin äänen tulla. Huusin. Huusin niin kovaa kuin keuhkoistani irti sain. Mikä tunne, mikä helpotus. Huh. Viimeksi olen tainnut huutaa näin kovaa yhtenä talvi-yönä muutama vuosi taakse päin. Muistan sen illan, kun olin erään toisen ystäväni kanssa niin sanotusti parantamassa maailmaa. Ajettiin talven hiljaiseen rantaan melkein keskellä yötä ja huudettiin keuhkomme tyhjäksi jäätyneelle merelle. Mikä vapautus taakasta.”

 

8. HAASTATTELUSSA LUONNONKOSMETIIKAN EDUSTAJA MILLA RUOTSALAINEN COSMOPHARMALTA

”Aiemmassa postauksessa käytiin läpi meikkipussukkani sisältöä. Halusin jatkaa julkaisua kosmetiikka-aiheisella postauksella ja tähän löytyi oivallinen tilaisuus haastatella Instagramissa seuraamaani Millaa.  Milla edustaa Cosmopharmaa, joka myy luonnollisia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita.”

 

9. YHTEISHAKU ON ALKANUT – OOKKO NÄÄ AATELLU OAMKIA?

”Onko sulla kenties pyörinyt ajatuksissa aloittaa amk-opiskelut? Miltä alalta? Entä voisiko esimerkiksi Oulun ammattikorkeakoulu eli Oamk olla sulle just passeli vaihtoehto opiskelupaikaksi?”

 

10. SÄÄSTÄÄ VOIT MYÖS KIRPPUTORISHOPPAILUSSA ENTISESTÄÄN

”Kuten jo tiedätte, olen todellinen kirpputorien suosija suomalaisen designin ja brändien lisäksi. Kirpputoreillekin voi saada menemään rahaa, jos haluaa, ja valitettavasti tehdä myös hutiostoksia. Mulla on itsellä muutama hyväksi koettu tapa, kuinka voi säästää ja käyttää rahaa harkitummin kirpputoriostoksissa, etenkin vaate- ja kenkäostoksia tehdessä.”

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.