Hae
Minulta teille

Draaman määrä on vakio || Blogi muuttaa

Katselin viime vuoden lopulla itseäni olevana ja tekevänä ihmisenä läheltä sekä kaukaa. Mulla oli samaan aikaan todella tyhjä olo, mutta samaan aikaan myös tunsin, että en ole vielä antanut kaikkeani tai saanut tavoitettua kaikkea mitä toivon ja haluan. Halusin uskoa itseeni ja siihen mitä teen, mutta jossakin oli jotain vialla. Olen aina rakastanut kirjoittamista vaikkakaan en aina osaa suoraan pukea tunteitani sanoiksi.

Jokin aika sitten juttelin ystäväni kanssa kirjoittamisestani, kirjoitanko liikaa kaikesta ja saako kaikesta kirjoittaa. Yksi asia miksi perustin tämän blogin oli, että saisin jakaa arkeani päiväkirjamaisesti enkä ainoastaan yhtä osa-aluetta elämästäni tai harrastuksistani. Kaikkea ei tietenkään voi kertoa, mutta näen, että blogini voisi olla vielä jotain enemmän. Ei ainoastaan valokuvien portfolio, jota aluksi vuosia taaksepäin ajattelin. Tajusin, että tarvitsen tähän jotain uutta. Jonkun uuden pohjan mihin aloittaa alusta. Ei kokonaan, mutta eteenpäin menemällä, enemmän avoimena. Jakaa niitä ilonpilkahduksia kuin myös ne helvetinmoiset alamäet. Ehkä vähän varoen, mutta totuudenmukaisesti. Muistaen kaikkien, myös oman, yksityisyyden vaalimisen. Ja jakaa niistä rakkaimmista harrastuksista, kuten valokuvauksesta.

Toiveeni toteutui siispä blogini muuttaa ja jaan palasia elämästäni perjantaista 1.2 lähtien mediatalon Vaikuttajamedian alla! Blogin osoite tulee muuttumaan, jonka kerron myöhemmin sen varmistuttua!

Tää on niiiiiiin siistii!

Kiitos kaikki! Ja kiitos Stoori.fi olemalla ensimmäinen bloggareiden yhteisö, johon pääsin mukaan. Tästä on hyvä jatkaa uusiin mahdollisuuksiin.

6 kommenttia

  1. Nena Sofia kirjoitti:

    Oi, mahtavaa! Onnea uusiin tuuliin <3

  2. Reetta kirjoitti:

    Mahtava homma! Tsemppiä uusiin haasteisiin! 🙂

  3. Emilia kirjoitti:

    Aivan ihanaa, paljon onnea Anu!!❤ oot niin ansainnu tän ja kaiken muun hyvän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *